Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Automotivegigant jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Automotivegigant på Framtiden

Projektledare till Automotivegigant

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du utvecklas som konsult och arbeta som projektledare inom Automotive? Har du nyligen tagit examen från din tekniska utbildning samt tycker om koordinering och kundkontakt?
Skicka iväg din ansökan redan idag!

Om företaget
Vår kund grundades för 10 år sedan och är ett konsultbolag som brinner för teknik. De är inriktade mot elsystem inom fordonsindustrin och deras slutkunder är marknadsledande inom branschen. Med en god sammanhållning och stark lokal närvaro agerar de som en trevlig partner för långsiktiga arbeten där de säkerställer kvalitet och trygga miljöer.

Dina arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du att arbeta med projektledning för el-systemen i fordon ute på plats hos slutkund. Du kommer att arbeta i ett team på 8 personer som besitter olika befattningar där du är ensam om att ha projektledarrollen. Det kommer vara ditt ansvar att se över att projekten för elsystemen och säkerställa  att leverantörerna agerar utifrån förbestämd tidsplan. Du kommer ha en ständig dialog med kunder och de är viktigt att du vågar ta kontakten med kund när det behövs. Ditt team består av ett gäng härliga seniora profiler som har 10–15 års erfarenhet av branschen vilket gör att du kommer få expertishjälp när det behövs.

Din profil
För att passa i rollen som projektledare är du orädd, vågar chansa och är drivande i dina projekt. I bagaget har du med dig en examen från en teknisk utbildning och har någon erfarenhet av Automotive.

Skallkrav
- Teknisk eftergymnasial utbildning inom t.ex. maskin, elektro, mekatronik etc.
- Ditt examensarbete är kopplat till Automotive-industrin alternativt har du arbetat inom Automotive sedan tidigare
- Behärskar engelska flytande i både tal och skrift

Meriterande
- Behärskar svenska i tal eller skrift
- Behärskar mandarin i tal eller skrift
- Körkort

Personliga egenskaper
- Orädd
- Flexibel
- Framåt  
- Koordinerande

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
- Område: Göteborg
- Startdatum: Omgående
- Omfattning: 100 %

Din profil För att passa i rollen som projektledare är du orädd, vågar chansa och är drivande i dina projekt. I bagaget har du med dig en examen från en teknisk utbildning och har någon erfarenhet av Automotive. Skallkrav - Teknisk eftergymnasial utbildning inom t.ex. maskin, elektro, mekatronik etc. - Ditt examensarbete är kopplat till Automotive-industrin alternativt har du arbetat inom Automotive sedan tidigare - Behärskar engelska flytande i både tal och skrift Meriterande - Behärskar svenska i tal eller skrift - Behärskar mandarin i tal eller skrift - Körkort Personliga egenskaper - Orädd - Flexibel - Framåt - Koordinerande
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077358727