Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Aqurat Fondkommission jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Aqurat Fondkommission på Amendo Bemanning

Projektledare till Aqurat Fondkommission

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en självgående och engagerad Projektledare som vill arbeta med andra specialister inom emission i ett värdepappersbolag med kapitalstarka ägare? 

Då kan du vara den vi söker! 

I denna roll får du komma nära affären och ha en tät dialog med aktieägare, rådgivare samt kunder och deras ledning och styrelser. Att arbeta som Projektledare är en central roll på företaget med stora möjligheter att påverka arbetet, bolagets framtid och konkurrenskraft. 

Arbetsuppgifter

Uppgifterna är i huvudsak kundkontakt med förmågan att leda en kund rätt genom hela emissionsprocessen. Som projektledare så har du ett tydligt kundansvar med fokus på att tidsplanen hålls och att alla moment som ingår leds framåt på ett kvalitativt och professionellt sätt.

Du kommer huvudsakligen att jobba med;

-       Företrädesemissioner

-       Riktade nyemissioner

-       Företagsförvärv 

-       Rådgivning kring transaktionsupplägg och genomförande

-       Incitamentsprogram

-       Sammanläggning/split

-       Automatiska inlösenförfaranden

-       Agerar som Certified Adviser och Mentor

 Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som idag är en etablerad projektledare alternativt har ett par års erfarenhet inom Backoffice eller värdepappersadministration och har arbetat med hela flödet vad gäller emissioner i ett exempelvis emissionsinstitut, fondkommissionär eller bank.

Du trivs i rollen att prata med kunder och hjälpa dem framåt och har mycket goda kunskaper i Excel och erfarenhet av Euroclear.

Som person är du noggrann och har ett starkt kvalitetsfokus. Du har ett eget driv och en hög arbetskapacitet med fokus på att leverera enligt deadline. Du är kommunikativ, relationsskapande och trivs med att arbeta nära dina kollegor. 

Kundfokus och leveranssäkerhet sitter i ditt DNA!

Tjänsten är placerad i trevliga och lättillgängliga lokaler centralt på Kungsgatan 58. 

Om företaget

Aqurat Fondkommission AB grundades 2008. Aqurat Fondkommission AB är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi erbjuder små och medelstora bolag emissionstjänster och transaktionsrådgivning och är emissionsinstitut samt kontoförande institut i Euroclear Sweden AB. Aqurat Fondkommission AB är även av Nasdaq OMX certifierade rådgivare. Vi medverkar även vid planering och genomförande av transaktioner inklusive upprättande av erforderlig dokumentation så som prospekt eller informationsmemorandum.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Aqurat Fondkommission med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson, på [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-EP1

#Ekonomi

 

Rekommenderade jobb

Projektledare till Aqurat Fondkommission
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Rådgivare till Handelsbanken
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Flertalet finanskonsulter till Carnegie
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1253534-259686