Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till ALTEN jobb i på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till ALTEN på ALTEN Sweden

Projektledare till ALTEN

ALTEN Sweden Heltid


Personality / Commitment

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag, små som stora, med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 30 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 38 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi närmare 1 500 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

ALTEN NORR
ALTEN Umeå är ett av de två kontor som tillhör region Norr. Kontoret i Umeå har sedan etableringen 2013 vuxit till cirka 40 medarbetare idag.

UPPDRAGEN
Hos oss varierar sig projekten i upplägg, bredd, längd och storlek – allt beroende på våra kunders behov. Detta gör att du kan förvänta dig en stor variation i ditt arbete. Dem flesta av projekten vi arbetar med i Umeå är ute hos kund men det förekommer även inhouse projekt på vårt lokala kontor. Projekten du kan komma arbeta med kan finnas inom olika områden, därav ser vi gärna att du har en nyfikenhet samt öppenhet för olika branscher. I rollen som projektledande konsult består främst arbetsuppgifterna av att driva och leda ett team i projekt.

DU SOM PERSON
För att rollen som projektledare ska passa dig ser vi att du har en god förståelse för produktutveckling eller processer. Då du ska driva och leda ett team är det viktigt att du är duktig på att skapa engagemang hos människor runt omkring dig. Du visar en god kommunikativ sida mot bland annat medarbetare och kunder. Att arbeta strategiskt är något som faller sig naturligt för dig och du vill alltid att arbetet ska drivas framåt.

Exempelvis kan dina arbetsuppgifter vara allt från att skapa insikt om projektets bakgrund, effektmål och förutsättningar till att ta fram aktivitetsplaner och tidsramar. Du kommer påverka, utreda, analysera, utvärdera, föreslå, leda, besluta, genomföra och löpande följa upp olika handlingsalternativ.Job / Skills

Kravprofil

  • Erfarenhet av att leda och driva olika tekniska projekt inom produktutveckling, produktion eller industrialisering. Det kan handla om allt från mekanik, elektronik, process och produktion.
  • Erfarenhet av att ha jobbat med tvärfunktionellt utvecklingsarbete.
  • Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ samt strukturerad och strategisk i ditt arbetssätt.
  • Du har några års relevant arbetslivserfarenhet som projektledare där du bland annat fått presentera för ledningsgrupper, arbeta med kvalitet och med tids- och kostnadsaspekter.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Meriterande

  • Erfarenhet av kontakt med leverantörer, nationellt och internationellt.
  • Har god förståelse och erfarenhet gällande säkerhet och arbetsmiljö
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet från stora projekt och innehar en BAS P/U licens.
  • Relevant certifiering inom Projektledning.

Just nu har vi flera intressanta uppdragsförfrågningar inom området, tveka inte att höra av dig!

VAD VI ERBJUDER
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!


Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


We believe in growing together.

KONTAKTINFORMATION
Vid frågor är du välkommen att kontakta Rickard Holm, ansvarig gruppchef, på [ Email address blocked ] eller Lukas Grönroos, ansvarig HR Partner, på [ Email address blocked ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD011033