Jobbet Projektledare till Adiga har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare till Adiga publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad ingenjör med erfarenhet av att leda produktutvecklingsprojekt? Vill du jobba som projektledare med ansvar för planering, resurstillsättning, kostnadsuppföljning samt budget? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi projektledare till vår kund Adiga i Göteborg. Adiga AB startade 2010 som en konsulterande ingenjörsbyrå inom industrin, då med fokus på konstruktions- och utvecklingsuppdrag. Under åren har de utvecklats och idag arbetar de inom affärsområdena Automotive, Control Systems, Industry, Purchasing och Recruitment. Den här tjänsten är placerad inom området Automotive, vilket innebär att du kommer ingå deras konsultverksamhet. Deras största kunder inom området är företag såsom Volvo och CEVT.

Dina arbetsuppgifter som projektledare kommer vara att:
- Leda uppdraget genom en tvärfunktionell grupp och säkerställa resultat och leveranser.
- Ta fram, följa upp och uppdatera tidsplaner för projektet.
- Driva fram beslut om åtgärder, både i projektet och linjeorganisationen, för avvikelser uppkomna i uppdraget.
- Rapportera uppdragets läge samt prognos till övergripande projektledare för uppdraget.
- Kommunicera mål, åtaganden, läge och prognoser för uppdraget.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet som projektledare.
- Erfarenhet från att leda projekt, meriterande om du har erfarenhet inom fordonsindustrin.
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Som person ser vi att du är en utåtriktad och social med goda ledaregenskaper. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och du har förmågan att uppmuntra och stötta andra samtidigt som du kan ställa krav på projektmedlemmarna. Stämmer detta in på dig? Skicka då in din ansökan till oss så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Adiga AB startade 2010 som en konsulterande ingenjörsbyrå inom industrin, då med fokus på konstruktions- och utvecklingsuppdrag. Under åren har de utvecklats och idag arbetar de inom affärsområdena Automotive, Control Systems, Industry, Purchasing och Recruitment. Den här tjänsten är placerad inom området Automotive, vilket innebär att du kommer ingå deras konsultverksamhet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42818

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till