Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare till Abetong jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare till Abetong på Norén & Lindholm

Projektledare till Abetong

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

I denna roll kommer du att leda våra entreprenadprojekt och våra större vanliga projekt i Mellansverige. Du ingår i ett team om 9 projektledare som utgår från våra kontor i Kvicksund och Hallstahammar.

Betong är det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och en viktig länk i ett utvecklat industrialiserat byggande. På Abetong, marknadsområde hus, arbetar vi med byggprojekt i varierande omfattning och storlek. Till största delen med flerbostadshus men även industribyggnader och lokaler. Våra kunder är främst byggföretag och fastighetsägare.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare på Abetong ”äger” du dina projekt och ansvarar för att de verkställs inom kontrakterade ramar. Du ansvarar för ekonomi, kvalitet och inköp av underentreprenörer samt att överenskomna tider hålls i projektet så att vi får nöjda kunder. Du är Abetongs kontaktyta mot beställare och ansvarar för att beslut och information kommuniceras internt till övriga avdelningar inom Abetong. Du styr projektet i rätt riktning och är spindeln i nätet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen, antingen som platschef eller projektledare. Du har troligen någon form av högskoleutbildning gärna som byggnadsingenjör eller liknande. Har du erfarenhet av konstruktion och Prefab är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person har du en stark egen drivkraft, du är initiativrik och arbetar lösningsfokuserat och uthålligt för att nå uppsatta mål. Du är prestigelös, trygg i dig själv och har gott omdöme. Du har en förmåga att skapa goda relationer och tycker om att verka i en miljö där du får samarbeta och kommunicera med människor på ett utåtriktat sätt.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb med frihet under ansvar. Hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag, en av marknadens bästa sjukförsäkring, rikskort som möjliggör subventionerad lunch, pensions- och försäkringspaket med individuell rådgivning, förskottssemester till dess du tjänat in full semester.

Om Abetong
Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här [ Link removed ]

Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder.
Läs gärna mer på
[ Link removed ]

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] eller genom knappen nedan snarast, då urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2274