Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare som brinner för ledarskap och förbättringsprojekt! jobb i Solna på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare som brinner för ledarskap och förbättringsprojekt! på Academic Work

Projektledare som brinner för ledarskap och förbättringsprojekt!

Academic Work Solna, Stockholms län Heltid
Brinner du för projektledning och ledarskap och är den som styr ihop såväl egna projekt och förbättringsprojekt på jobbet eller kanske den som styr upp skidresan med kompisgänget? Har du ett par års erfarenhet eller redan hunnit komma en bra bit på din karriär inom projektledning? Nu förstärker vi Stockholms vassaste gäng inom projektledning och hoppas att du är en av de vi söker! Hos oss är ingenjören en hjälte och din framgång är vårt mål. Vår kund är rankad som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Missa inte denna roll, sök redan nu då vi är igång med selekteringen!


Om tjänsten
Som konsult och Projektledare hos vår kund får du inte bara möjlighet till spännande uppdrag utan även möjlighet att knyta många kontakter, både internt och externt. Ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är den gemensamma faktorn i vår kunds gäng och tillsammans bygger vi ett lag med Stockholms bästa Projektledare! Vår kund har bett dom befintliga projekledarna att kommentera sitt jobb;

Det här är det perfekta jobbet om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt och uppdrag och få mycket ansvar där kunderna förväntar sig leverans från start och samtidigt utvecklas som individ"

Vinnande anda, självförtroende, coola uppdrag, kollegorna!

Bra utvecklingsmöjligheter och bra sektion med härlig sammanhållning.

Du erbjuds

Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vår kund ger dig möjlighet att lyckas med det ni tillsammans eftersträvar. Vår kund är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.

Vår kund är rankad som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos dom är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med vår kund vill skapa framtidens samhälle.
Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av dom, som dom kommer göra av dig!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I din roll som Projektledare motiveras du av att sätta dig in i nya sammanhang och ha förmågan att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du kommer därför att få ta dig an uppgifter som:

* Hålla i daglig planering och hantering av avvikelser.
* Arbeta med ingenjörer i en teknisk miljö, där du bidrar med både teknisk och social kompetens och är den som driver arbetet framåt tillsammans med andra och sprider positiv energi till dina projektmedlemmar.
* Få möjlighet att snabbt växa som ledare i utmanande miljöer där du själv skapar möjligheter att utvecklas.
* Briljera i excel.

Kunder finns främst representerade inom branscherna: Fordon, Verkstad, Medicinsk teknik och Industri.

I rollen får du dessutom med fördel certifiera dig enligt PMI. Som konsult hos vår kund kommer du driva projekt alternativ stötta chefer och projektledare hos kunder i frågor kring processer, planering och styrning.
Vi söker dig som

* Du är utbildad högskole- eller civilingenjör och har en karriär inom projektledning/koordinering, gärna inom produktutvecklande företag.
* Briljerar i excel.
* Talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vem är du utöver ovan?

Du har en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Vidare så är du en teamplayer såväl som är bekväm med att arbeta självständigt och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för den här tjänsten.

Övrig information

* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägning
* Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering
* Placering: Solna, Stockholm. Då rollen är en konsultroll så arbetar du i kundprojekt vilket innebär att projekten bedrivs oftast hos kunder inom Storstockholm (från Uppsala i norr till Södertälje i syd), men ibland även i vår kunds fräscha lokaler i Solna. Exakt var du blir placerad kommer bli mer tydligt framåt i processen, och självfallet tar vår kund hänsyn till var du geografiskt bor.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061155-SE