Jobbet Projektledare sökes till spelbolag på Malta! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare sökes till spelbolag på Malta! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för marknadsföring? Vill du ta steget och arbeta utomlands och bli en nyckelspelare i ett expansivt spelbolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en projektledare till vår kund med kontor på Malta. Företaget har varit verksamma på Malta i tre år och bedriver online-spelverksamhet mot flertalet marknader inom Europa, i form av Onlinekasino. Företaget har kontor på Malta, i Valencia, Kiev och i Stockholm. Totalt arbetar 20 personer inom företaget, både som konsulter och anställda. Bolaget är litet men växer starkt på befintliga marknader samtidigt som det finns planer på expansion till andra länder inom Europa. Nu växlar företaget upp och söker projektledare med stationering på Malta.

I rollen som projektledare har du ett brett ansvar för att diverse projekt inom organisationen drivs framåt och avslutas framgångsrikt. Projekten du kommer att vara involverad i handlar bland annat om marknadsföring och på sikt finns det goda möjligheter att utvecklas och ta en mer ledande roll inom företaget. I arbetsuppgifterna ingår det även att utforma lojalitetsprogram och en hel del rapportering där du sammanställer resultat på månadsbasis för att visa hur projekten går framåt. Du kommer att vara en nyckelperson inom bolaget och arbetet kan på sikt innebära en del resande. Rollen ställer höga krav på initiativförmåga och självständighet, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter där du själv kan forma din roll. Rollen som projektledare innebär i korthet:

- Driva projekt inom bland annat marknadsföring
- Kommunicera idéer till företagets utvecklare
- Utforma lojalitetsprogram
- Rapportering till ledningsgrupp

Tjänsten är en direktrekrytering där du är anställd i det svenska företaget men utgår från kontoret på Malta. Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är flexibla med frihet under ansvar och startar när vi har hittat rätt kandidat. Det kommer finnas möjlighet för hjälp med boende på Malta. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett stort intresse för projektledning och marknadsföring. Du har en fullständig gymnasieexamen och antingen ett par års arbetslivserfarenhet, alternativt studier från universitet/högskola, gärna inom marknadsföring eller projektledning. I rollen ingår det att prata med utvecklare och formulera krav för funktioner som ska byggas, men det krävs ingen direkt kunskap om teknik/utveckling. Det viktigaste för att bli framgångsrik i rollen är att du är orädd, driven, kommunikativ och strukturerad. Du har en positiv inställning till att arbeta med nya projekt och ser till att söka upp information för att hålla dig uppdaterad. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Officepaketet, det är meriterande om du talar tyska eller finska. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Jira tidigare. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42754

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kundtjänstmedarbetare till Sundbyberg Stockholm Placera Personal
.NET utvecklare Stockholm Dev Search
ERP Supporter Stockholm Nigel Frank International
IT-Operations till SOS International! Stockholm Academic Work
Supply Chain Coordinator to Hem.com! Stockholm Academic Work
Supply Chain Coordinator till Hem.com! Stockholm Academic Work
Produktionsledare till Kvdbil Södertälje FMR - Din HR-Partner
Supply Manager Systems Järfälla SAAB
Supply Manager Mechanics Järfälla SAAB
Country Sales Manager Solna Michael Page
Team leader inom IT Stockholm Combitech
Ekonom med erfarenhet av IFS Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Assistenter till PwC Stockholm The Pace
Lärare Ma/NO, åk 7-8 Stockholm Sollentuna Kommun
Ekonomiassistent Kundreskontra Stockholm Michael Page
Löneadministratör till Swedol i Tyresö Stockholm Wise Professionals
Key Account Manage Stockholm SalesOnly
Operativ Inköpare Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.