Jobbet Projektledare sökes till Siemens har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare sökes till Siemens publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Bidra och utvecklas som projektledare hos Siemens i Finspång!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Just nu behövs flera projektledare till Siemens i Finspång. Rollen som projektledare varierar från tjänst till tjänst och det finns en stor bredd och variation på de tjänster som ska tillsättas. Några av de arbetsuppgifter som ingår i rollen är teknikfrågor rörande funktion, konstruktion och installation när det gäller gasturbinens system, dess kringutrustning och eventuell process i orderprojekten. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för ekonomin inom ditt ansvarsområde samt att leda och koordinera arbetet med anpassning av projektspecifika lösningar. Du kommer arbeta tillsammans med eller leda andra projektledare och medarbetare i olika team och processer. Som projektledare hos Siemens arbetar du i en internationell kommersiell projektmiljö. Du är många gånger ansiktet utåt i kontakten med våra kunder, både externa och interna, samt mot våra leverantörer.

Din profil
Vi söker dig som är ingenjör och att du som lägst har högskoleutbildning för att vara relevant för rollen som projektledare. Rollen kräver minst 3 års arbetslivserfarenhet men det är mycket meriterande om du har arbetat som projektledare en längre tid. Har du erfarenhet av gasturbiner från tidigare tjänster är det mycket meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta i projekt i en internationell miljö. Som person är du målinriktad och ansvarstagande. Du arbetar strukturerat och du har god samarbetsförmåga samt du trivs med att hantera många frågor samtidigt. Du motiveras av att bidra med både kompetens och som person och att du hela tiden vill utvecklas som projektledare. Vi ser att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska – flera språk är meriterande.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via SKILL's hemsida www.skill.se Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se eller 011-19 94 73

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3609

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till