Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare sökes till FM Bygg jobb i Göteborg på Platsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare sökes till FM Bygg på Platsa AB

Projektledare sökes till FM Bygg

Platsa AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Jobbar du som Projektledare eller Kalkylator idag? Trivs du i en bred roll där du får möjlighet att vara delaktig på flera olika sätt? Eller är det precis det du saknar där du är idag? Vi på Platsa AB har fått möjligheten att rekrytera en Projektledare till FM Bygg AB. Låter det intressant? Läs mer om tjänsten och vem vi söker. 
 
Företaget
FM Bygg startades redan under 1970-talet och är ett företag med gedigen erfarenhet inom snickeri som arbetar med såväl små som stora uppdragsgivare. Idag består bolaget av drygt 30 anställda och fortsätter sin expansiva resa framåt. FM Bygg är det lilla företaget med stora ambitioner, där du får möjlighet att vara med att påverka din egen och företagets utveckling. Med korta beslutsvägar och högt i tak skapas en familjär stämning i en platt organisation. FM Bygg erbjuder sina medarbetare bland annat möjlighet till kompetensutveckling, gemensam frukost, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. I den här tjänsten kommer du dessutom få tillgång till en förmånsbil, telefon och dator. Och sist men inte minst, ett fantastiskt gäng kollegor!
 
Tjänsten
Rollen som Projektledare på FM Bygg innebär varierade arbetsuppgifter och ansvar att driva projekt framåt från start till mål. Du kommer ansvara för uppföljning och vara med på uppstartsmöten och löpande avstämningar under projektets gång. I tjänsten kommer du också arbeta med kalkylering och beräkning, vilket förutsätter intresse för siffror och ekonomisk förståelse. Viktigt för rollen är att du trivs att arbeta på ett prestigelöst sätt och kan ta dig an uppgifter av varierad karaktär. 
Tjänstens omfattning är heltid och arbetstider mån-fre kl. 06.45-16.
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i din roll som Projektledare, som trivs att räkna och som vill utvecklas ytterligare inom detta i en kombinerad arbetsroll. Vi värdesätter dina erfarenheter högt, men personligheten och viljan att utvecklas väger tyngre. Du har ekonomisk förståelse, analytisk förmåga och är alltid kvalitetsmedveten. Förutom ditt sinne för siffror, är du social och trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och mycket humor. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av kunskapsutveckling likväl som att vara en del av ett härligt gäng. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och har förmågan att se vad som behöver prioriteras. Du är öppensinnad och arbetar alltid för laget snarare än jaget. Du hugger i där det behövs och värdesätter en roll som inte är så fyrkantig. 
 
Krav
Erfarenhet som Projektledare
B-körkort
Meriterande
Povel
Wikells och Bluebeam
Start: Enligt överenskommelse
Vi ser fram emot din ansökan!
I den här rekryteringen har FM Bygg AB valt att samarbetar med rekryteringsföretaget Platsa, men vid anställning blir du anställd direkt av kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig Rekryterare, Evelina Löfberg ([ Email address blocked ] )
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 42033