Jobbet Projektledare sökes till ett spännande IT-företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare sökes till ett spännande IT-företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en projektledare med kunskaper inom IT och teknik? Är du i början av din karriär och på jakt efter nya utmaningar? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en projektledare. Vår kund är ett spännande IT-företag på frammarsch. De möjliggör digitala affärsinteraktioner med fullständig juridisk försäkran och tillhandahåller system som utgör en ovärderlig bro mellan den fysiska och digitala världen.

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik och projektledning. Du har erfarenhet av projektledning – antingen från arbetslivet eller från exempelvis praktik. I den här tjänsten kommer du från början arbeta med ett mindre projekt, men efterhand kommer rollen utökad med tillägg av fler mindre projekt. Du kommer ha en mycket koordinerande roll för att säkerställa leverans, där exempelvis planering, kravställning och hantering av utvecklingsteam och informationsflöden ingår i arbetsuppgifterna.

Tjänsten är till att börja med ett bemanningsuppdrag på heltid under 6 månader, där du är anställd av StudentConsulting men arbetar på vår kunds kontor i Malmö. Målet är att du därefter övergår i anställning på företaget, om alla parter är nöjda. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant eftergymnasial utbildning. Du har dessutom erfarenhet av och kunskap inom följande:
- Agilt arbetssätt och Scrum-metoden
- Projektledig inkl. planering, riskminimering, rapportering och dokumentering
- MS Office-paketet
- Arbete med användarvänlighet och användarupplevelse
Erfarenhet av JIRA är meriterande, men inget krav.

Som person är du en serviceinriktad lagspelare med öppet sinne. Du är stresstålig, van vid stundvis hög arbetsbelastning och flexibel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har en hög kommunikativ förmåga. För att trivas i den här tjänsten har du också ett stort engagemang och en önskan att få växa och utvecklas med företaget.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: IT, teknik, projektledning, projektledare, Scrum, planering, riskminimering, JIRA

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42874

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Produktions- och testsystem koordinator Lund Axis Communications
Brann söker jurist med gedigen erfarenhet inom immaterialrätt Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Key Account Manager, SVH Malmö Cloetta
Nätverkstekniker till Securitas Malmö Academic Work
Lokalvårdare till Poolgrupp Malmö Malmö Stad
Dataskyddsombud Malmö Malmö Stad
Lokalvårdare-timavlönad Malmö Malmö Stad
Ekonom till Arjo AB i Malmö Malmö Mpya Finance AB
Företagssäljare dokumenthantering Hässleholm Wikan Personal AB
Senior .NET utvecklare med intresse för TDD Malmö Nigel Frank International
CNC-operatör sökes till kund Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.