Jobbet Projektledare sökes till Borlänge! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare sökes till Borlänge! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Falun

Arbetsbeskrivning

Student Consulting har den stora äran att hjälpa vår kund som är Sveriges norska IT bolag, med ny personal. Kunden är just nu ett av Skandinaviens mest framgångsrika och expanderande konsultföretag.

Information om uppdraget:

Kunden finns på 15 kontor i Norge och Sverige, och är noterade på Oslobörsen. I företaget finns över 1200 talanger som hjälper och guidar deras kunder att möta framtidens utmaningar, med deras expertis och kunnande inom IT området.
Företagets mål är att fortsätta deras expansion i samma anda, och söker nu nya talanger som vill utvecklas tillsammans med kund i Borlänge.

Hos kund får du möjligheten att utvecklas med fokus på kompetensuppbyggnad och sociala aktiviteter där dem erbjuder spännande Meetups. Du som medarbetare får även avsätta arbetstid för att arbeta med egna projekt och utveckla något du själv tror på.

I Borlänge har dom nyligen startat kontoret och ser en stor potential i att kunna förstärka och utöka sin kundbas och närvaro i regionen. Företaget har en härlig stämning och stark tilltro på framtiden.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi projektledare med erfarenhet från offentlig sektor och företrädesvis från myndigheter. Projekten är av långsiktig karaktär och utförs oftast i kundens lokaler i Borlängeregionen.

Detta söker vi:

Projektledaren har ett självständigt ansvar för utvalda projekt, vilket omfattar planering, styrning och rapportering av framdrift samt avvikelse. Projektledaren fungerar som en viktig resurs för kundens ledning, och kommer få stort ansvar både gentemot kunden och i den egna organisationen. Aktuella kandidater behöver ha god förståelse för affärsprocesserna inom en eller flera branscher, gärna offentlig sektor, samt kunna göra självständiga bedömningar av affärsmässiga problemställningar och genomföra projekt enligt överenskomna tids- och kostnadsramar.

Om du är intresserad ska du ha
•Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom IT
•Erfarenhet från större projekt i stora organisationer
•Erfarenhet av att tillämpa standardiserade metoder för projekt-/förvaltningsstyrning t ex XLPM, PPS, PM3 eller liknande
•Erfarenhet av att tillämpa agilt arbetssätt
•Någon typ av projektledarcertifiering och/eller ITIL-certifiering

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43553

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till