Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare rot och nyproduktion jobb i Solna på ER Projektpartner AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök nu
Projektledare rot och nyproduktion på ER Projektpartner AB

Projektledare rot och nyproduktion

ER Projektpartner AB Solna, Stockholms län Heltid
Ansök nu
Vill du vara med och skapa framtidens konsultbolag?
Du är öppensinnad, förändringsbenägen, gillar utmaningar och räds inte snabba puckar? Då ska du söka tjänsten som projektledare hos ER Projektpartner!

Som projektledare hos ER Projektpartner får du möjligheten att anta en varierad roll som konsult och arbeta med stora som små projekt hela vägen från planeringsstadie till slutresultat genom att styra över tillståndsprocess, projektering och byggprocessen.
Vidare innebär rollen samordning och ledning av projekt, resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning inom projekten, leda möten, delansvar för försäljnings- och anbudsarbete, sammanställning av förfrågningsunderlag och installationssamordning.

Frihet under ansvar är något som vi värdesätter och som projektledare kommer du att få stora möjligheter att påverka din vardag. Du kommer att få ansvara för att utveckla olika byggprojekt men även våra kundrelationer samt finna nya affärsmöjligheter. Tillsammans med våra kunder i Stockholm och Mälarregionen utvecklar vi nya hem och arbetsplatser och vi vill att du är med och driver utvecklingen framåt.

Vi söker dig som har en högskole-, universitetsexamen eller YH-utbildning, inom bygg- anläggning- eller projektledning. Vi ser att du har 5–10 års arbetslivserfarenhet eller mer från byggbranschen av att leda
projekt inom anläggning, husbyggnad, kommersiella byggnader och bostäder eller infrastruktur i rollen som antingen projektledare, projekteringsledare, bygg- eller installationsledning alternativt som ansvarig projektör, entreprenadchef, plats- eller projektchef. Vidare har du god kännedom om gällande bygglagstiftning och entreprenadjuridik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från konsultbranschen samt som yrkesarbetare men inget krav.

Som person är du driven, ansvarstagande och finner glädje i att arbeta som konsult. Du uppskattar att vardagen kan variera mycket och att du kan påverka dina egna uppdrag. Tillsammans med dina kollegor eller självständigt får du möjligheten att arbeta med morgondagens fastigheter, stundtals i högt tempo men framförallt i ett öppet klimat med högt i tak. Du har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad. Du är engagerad i vår gemensamma verksamhet på ER Projektpartner samt i dina individuella projekt- och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare.

Hos oss på ER Projektpartner erbjuder dig möjlighet att vara med att forma framtidens konsultbolag där vi utmanar dom traditionella sätten att driva projekt på.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan med cv och personligt brev snarast, dock senast 31 oktober 2021.

Se hur du matchar med det här jobbet
I din ansökan kommer du att få svara på frågor. Då kan vi matcha dina kunskaper och personliga egenskaper med rollen och arbetsplatsens kultur.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök nu