Jobbet Projektledare på VVS till företag i Karlskrona! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare på VVS till företag i Karlskrona! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning


Är du en driven och ambitiös person med viljan att läras och utvecklas? Drivs du av resultat och är målinriktad? Här får du som nyexaminerad ingenjör chansen att lära dig branschen, utvecklas och få rätt förutsättningar för att bli en duktig Projektledare! Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare kommer du ingå i vår kunds VVS-avdelning och arbeta i team mot vatten och sanitet. Här kommer du som Projektledare stödja dessa erfarna projektledare i installationsprojekt från projektplanering till avslut. För att sedan när du är varm i kläderna eventuellt kunna ta tag i egna projekt och driva dessa framåt. I rollen som Projektledare kommer ditt ansvar, tillsammans med ansvarig projektledare gå över hela processen, från början till slut. Här kommer du som Projektledare arbeta med inköp, resurs- och tidsplanering och utförande av projekt. Du kommer även arbeta med kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Här gäller det med hjälp av dokumentation och uppföljning se till att projekten utförs med rätt kvalité, resurs- och tidsplan och kostnadskalkyl. Denna tjänst innefattar bland annat: • Inköp, resurs- och tidsplanering • Kvalitets- och arbetsmiljöarbete • Budget, kalkylering och ekonomistyrning

Om företaget
Vår kund är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. De arbetar huvudsakligen inom teknikområden som el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Det hjälper även till med teknisk drift i fastigheter och anläggningar. På deras VS-avdelning i Karlskrona kommer du ingå i ett glatt arbetsteam bestående av 17 stycken montörer och 3 stycken projektledare och en avdelningschef. Mer om företaget vid eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Som Projektledare ser vi att du är driven och engagerad. Du ska ha en relevant utbildning och produktkännedom inom VVS. Som projektledare ska du ha ett affärstänk och vara mål- och resultatinriktad. Här kommer du arbeta med kunder, leverantörer och medarbetare där du som Projektledare måste vara social, kommunikativ och serviceinriktad. Vidare ser vi att du är tekniskt intresserad, tar stort ansvar och är noggrann. Krav: • Utbildning inom VVS-Ingenjör, rörläggare och/eller Energiingenjör • Svenska i tal och skrift • Körkort B Meriterande: • Byggtekniskutbildning

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägning Placeringsort: Karlskrona Lön: Enligt överenskommelse Arbetstid: Heltid 07:00-16:00 Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

20245

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till