Jobbet Projektledare på ABB Grid Automation Systems har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare på ABB Grid Automation Systems publicerad av ABB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Du kommer att leda leveransorderprojekt i Grid Automation Systems och vara en betydelsefull medarbetare med stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vi ansvarar för försäljning och leverans av ABB:s kompletta portfölj av produkter, system och tjänster för Grid Automation (reläskydd samt styrning och övervakning av bland annat transformatorstationer) på en växande marknad. Bland våra kunder finns elkraftproducenter, elnätbolag och industribolag. Vi är cirka 140 medarbetare i Danmark, Norge och Sverige, varav cirka 45 i Sverige. Vi växer och behöver bli fler för att klara av våra projektåtaganden, för den svenska marknaden såväl som för stora exportprojekt.


Du kommer att ansvara för leveransorderprojekt i storleken 5-20 MSek, där du leder och planerar arbetet i nära samarbete med kunder och erfarna konstruktörer. Du ser till att vi levererar enligt kundens krav på funktionalitet och leveranstid, med fokus på kvalitet och lönsamhet. Du får en avgörande roll i våra framgångar och resultat, med stort inflytande och goda möjligheter att utvecklas och anta nya utmaningar.

Hos oss blir du del av ett trevligt, sammansvetsat team som gillar att jobba tillsammans och väldigt nära våra kunder. Vi är en liten och viktig enhet som kännetecknas av korta beslutsvägar, snabba beslut, samarbetsanda och trivsam arbetsmiljö med många möjligheter att påverka och göra bestående avtryck.

Om du vill ha ett inspirerande arbete där du ständigt utvecklas i projektledarrollen med möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, så är en detta ett arbete för dig.Krav:

För att passa i rollen behöver du vara trygg i din förmåga att leda, motivera och kommunicera med dina medarbetare, men även i ditt tekniska kunnande. Du är prestigelös och når resultat tillsammans med dina projektmedlemmar.

Erfarenhet av projektledning av leveransorderprojekt är krav, formell projektledarcertifiering är meriterande. Du bör ha grundläggande kunskaper om elkraft och elkraftsdistribution, alternativt förmågan att snabbt tillgodogöra dig dessa kunskaper.

För att vara framgångsrik i rollen så behöver du vara välorganiserad och metodisk i ditt sätt att arbeta. Du har stort eget driv, förmåga att ta initiativ och agera självständigt. Du fokuserar på kvalitet och bra resultat. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo och snabba beslut. Du behöver också vara kommersiellt orienterad och ha vana av merförsäljning och att förhandla om det som ingår i projekten du leder. I övrigt så uttryker du dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.Ytterligare information

Kandidater utvärderas löpande så sök redan idag. Rekryterande chef Lennart Sundstedt +4621-32 44 22 (lennart.x.sundstedt@se.abb.com) som gärna svarar på dina frågor.
Fackliga företrädare - Sveriges Ingenjörer: Lennart Molin, +46 21 32 41 91; Ledarna: Lenny Larsson, +46 21 32 85 47; Unionen: Ingrid Nilsson, +46 21 32 14 66.
Övriga frågor ställs till Talent Partner/Rekryterare Therese Persson +4621-32 51 46.

Välkommen med din ansökan, CV samt personligt brev senast 10 februari 2019.
(referens-ID SE67865797).

Referens

SE67865797_E1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till