Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare On/Offboarding jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare On/Offboarding på Quest Consulting

Projektledare On/Offboarding

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Som Projektledare kommer du arbeta med projektledning för definition och implementering av en ny tvärfunktionell on/ offboard-process inklusive verktygsval och implementering. I din roll vill kunden att du förbereder en detaljerad affärsplan både funktionell och teknisk,  samlar in och definiera detaljerade verksamhetskrav för en tvärfunktionell on-/ offboardprocess, inklusive användarupplevelse, tekniska, säkerhets- och efterlevnadskrav, definiera och anpassa processen mellan olika funktioner och områden, utveckla och beskriva en funktionell teknisk design med tanke på processer, dataflöden och system samt förbereda och/eller bidra med  teknisk input för val av verktyg och/eller implementeringspartner. 

Du har goda ledare färdigheter, är noggrann, lugn och strukturerad och en bra lyssnare.  Du har förmågan att snabbt kunna ta till dig struktur och sammanhang.

Vi söker dig med följande erfarenhet:
  • Erfarenhet av projektledning av komplexa projekt och storskaliga organisatoriska förändringar
  • Gedigen förståelse för processer och aktiviteter inom HR
  • Svenska och engelska i tal och skriftDin ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserad konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3162