Jobbet Projektledare och Service Delivery Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare och Service Delivery Manager publicerad av Atea

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Västerås dig som vill jobba som projektledare och Service Delivery Manager (SDM) för driftleveranser. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
'På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.' – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
Tjänsten är projektledare med ansvar så som SDM för en eller flera av våra drift- och/eller partneravtal. Som projektledare kommer du ansvara för att, i kunduppdraget, genomföra projekt mot fastställda mål enligt beslutad projektmodell arbetet sker i dialog med styrgruppen och projektmedlemmar. Ditt ansvar omfattar att leda, planera och kontrollera projektens genomförande samt att stötta projektdeltagarna i deras arbete.  
 
Din roll som SDM innebär ansvar för kvaliteten och kostnadsseffktiviten i de unika kundavtalen samtidigt som du jobbar långsiktigt tillsammans med kunden för att vidareutveckla och förbättra våra leveranser och därmed skapa det långsiktiga partnerskapet och affärsrelationen med kunden. Dessutom kommer du att analysera produktions- och driftinformation för att ta fram statistik och mätetal.  
 
Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare/Service Delivery Manager är:  
•Leda, planera, fördela och kontrollera projektarbeten.  
•Säkerställa en god driftleverans.
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Genom att leda, samordna och motivera andra lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som projektledare/Service Delivery Manager bör du ha följande kompetens:  
•Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning.  
•Kunskap inom PPS och ITIL är meriterande.  
•Erfarenhet av ett kund- eller leverantörsperspektiv av it-leveranser är meriterande.  
•Vara flytande i svenska och goda kunskaper i engelska.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Kolli, Platschef, via maria.kolli@atea.se alternativt telefonnummer 021 - 80 58 07. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 

Referens

189353

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till