Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare mot el till Bravida i Karlskrona! jobb i Karlskrona på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare mot el till Bravida i Karlskrona! på Framtiden

Projektledare mot el till Bravida i Karlskrona!

Framtiden Karlskrona, Blekinge län Heltid
Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i din karriär till att utvecklas som Projektledare mot el. Här kommer du får arbeta med el-tekniska lösningar som Projektledare för Bravidas kunder. Spännande?

Ansök redan idag för att vara med i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare hos Bravida kommer du arbeta mot el och andra tekniska el-lösningar som tillhör. Här kommer du bland annat arbeta i kommunala-, industri-, och bostadsprojekt med automation, installationsel, tele och mer där till. Som Projektledare kommer du vara med från start till slut i det tidiga stadiet från upphandling, kalkylering till genomförande och överlämning till slutkund.

Som Projektledare styr du över de montörer som är ute i ditt projekt. Du har ansvar för arbetsmiljö, att rätt man är på rätt plats, medarbetssamtal etc. Tillsammans med ett sammansvetsat gäng som består av kalkylatorer, inköp, projektörer och projektledare utvecklar ni samhället framåt!

Om företaget
Bravida arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv. De är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift.

På Bravida är det idag 12 000 medarbetare som jobbar tillsammans. De är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans tar de sig an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

”På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.”

Din profil
Vi söker nu dig som antingen vill ta nästa steg som elektriker eller dig som nyutexaminerad elingenjör. Du ska vara en positiv lagspelare som drivs av gemenskap och teamkänsla. För att på bästa sätt klara rollen som Projektledare ska du även ha bra struktur i ditt arbete, fixa ”många bollar i luften” samt vara kundfokuserad i alla lägen.

Som junior projektledare kommer du ingå i Bravidas trainee-program för att få en gedigen utbildning inom projektledning. Du kommer även få en inblick och grund i projektekonomi, material, system och produktion med hjälp av deras kalkylatorer och montörer. Du kommer bli tilldelad en mentor som ger dig rätt stöttning för att lyckas i rollen som Projektledare.

Skallkrav:

Alt. 1
- Fullärd Elektriker
- Högskoleutbildning inom relevant område. Energi, teknik, ekonomi etc.
- Körkort B
- Svenska och engelska i tal och skrift

Alt. 2
- Utbildad Elingenjör
- Körkort B
- Svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Karlskrona
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049798603