Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare miljö jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare miljö på Fasticon Kompetens AB

Projektledare miljö

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Projektledare inom miljöfrågor sökes för konsultuppdrag!

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med projektledning och driva projekt inom utemiljö i offentlig verksamhet. 

Uppdraget påbörjas omgående och avslutas preliminärt under våren 2022. Placering är på södra sidan av Stockholm. Uppdraget är på heltid.

För att lyckas väl i rollen krävs att du är självgående och ansvarstagande. Du bör ha tidigare erfarenhet från liknande roller inom projektledning samt erfarenhet av miljöfrågor, med fokus på utemiljö. Du har juridisk kunskap och kunskap kring miljöbalken. I uppdraget kommer du har flera kontaktytor båda internt som externt, vi ser därför att förstår vikten av god kommunikation och rapportering.  

För att passa i rollen behöver du kunna arbeta strukturerat, men även ha förmåga att ta snabba beslut och driva dina projekt framåt i rätt riktning.


Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på [ Link removed ] eller 0734154311.
 
Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 233971