Jobbet Teknisk projektledare till ventilationsföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk projektledare till ventilationsföretag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Uddevalla

Arbetsbeskrivning


Gillar du att ta ansvar, att vara den som sätter bollen i rullning och att få vara med från början till slut? Då är det här en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få leda allt från mindre projekt på en månad till projekt som sträcker sig år framåt. Du får ett eget kontor men kommer även få möjlighet att göra kundbesök för att skapa dig en egen uppfattning. Ditt ansvar är inte bara att vara den röda tråden i projektet utan även att koordinera dina kollegor och därmed ha ett visst personalansvar. Du kommer bland annat få arbeta med följande: - Projektbudgetar - Projektkalkyler - Tidsplanering - Ekonomistyrning För att få en bra start kommer du att få gå vid sidan av en av de nuvarande projektledarna tills du känner dig bekväm.

Om företaget
Vår kund är ett ventilationsföretag med stort fokus på service. De är måna om att stämningen som finns på kontoret även ska följa med medarbetarna ut till deras kunder. Verksamheten startade 2002 men dess historia sträcker sig längre bak än så, de var då en del utav ett annat företag. De gör specialanpassade konstruktionsförslag för varje enskild kund med fokus mot industri-, bygg och fastighetsbolag. Stora kunder är bland annat Preem. Deras bas är i Dingle men deras kunder finns bland annat i områden som Uddevalla, Trollhättan och Strömstad.

Din profil
Hur du är som person är det viktigaste för oss. Du som söker behöver vara strukturerad och målmedveten. Du bör även ha viljan att skapa engagemang och driv bland dina arbetskamrater för att på bästa sätt nå resultat. Eftersom allt kan hända i ett projekt vi även stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer. Skallkrav - Eftergymnasial teknisk utbildning - Datakunnig (Office-paketet) - Svenska tal & skrift - B-Körkort Meriterande - Vvs- teknisk utbildning - Erfarenhet från projektarbete/projektplanering - Erfarenhet från ventilationsbranschen

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överrenskommelse Placeringsort: Dingle Arbetstider: Kontorstider, flexibelt Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20007

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till