Jobbet Projektledare med känsla för laganda till PQ Projektledning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare med känsla för laganda till PQ Projektledning publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med branschens mest utmanande uppdrag, leverera maximal kvalitet och verkligen göra skillnad för dina uppdragsgivare? 

Då är PQ Projektledning (PQ) rätt plats för dig. Vi är tillräckligt stora för att kunna vara med i de flesta upphandlingar och projekt, men inte så stora att du bara blir en liten kugge i ett enormt maskineri.

PQ är med och bygger det mesta som behövs i dagens och morgondagens samhälle.
Hos oss hittar du en bredd av uppdrag, kunder och kompetenser, vilket ger dig som konsult kunskaper som del i din- och PQ´s kontinuerliga utvecklingsresa.

Byggprojektledare som gör skillnad! Är det något som intresserar dig?

Vi vet att duktiga projektledare vill jobba med spännande och utmanande projekt. Därför är vi noga med att inte tacka ja till allt, utan bara till uppdrag som vi tror passar oss.

Som projektledare PQ innebär det att du arbetar som konsult inom projektledning, projekteringsledning och byggledning. Projekten kan variera i storlek, både inom mindre till mer komplexa projekt inom allt från tidigt skede till slutproduktion.

Som projektledare etablerar och fördjupar man kundrelationer samt skapar nya affärsmöjligheter. Vidare innebär rollen samordning och ledning av projekt, resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning inom projekten, leda möten, delansvar för försäljnings- och anbudsarbete samt sammanställning av förfrågningsunderlag.

Allt detta gör vi en sann laganda. Våra framgångar sitter i dina kunskaper och erfarenheter i kombination med vårt genuina lagbygge och arbetssätt. 

Viktigast av allt för att vi ska kunna fortsätta leverera hög kvalitet till våra kunder är att våra medarbetare har rätt kunskaper, färdigheter och vilja. Därför arbetar vi för att successivt IPMA-certifiera hela vår personal. Det är en god investering – för oss som företag, för dig som medarbetare och förstås för våra kunder.

Passar vi för varandra? Vi behöver fler fritt tänkande och trygga lagspelare. Hos oss på PQ är förutom lagandan, prestigelöshet och förmågan att engagera och få med sig andra människor mycket viktiga egenskaper i vår vardag. Vi söker dig som är utåtriktad, inspirerande samt har en affärsmässig förmåga som utvecklar vår och kundens affär.

För att jobba på PQ behöver du någon form av teknisk utbildning inom bygg, anläggning eller installation, men främst värdesätter vi tidigare erfarenheter och referenser från byggprojektledning.

Ur ett hållbarhetsperspektiv tror vi på kraften engagemanget hos fler, därför har alla medarbetare också möjligheten att bli delägare.

Hoppas du vill bli en del av vårt lag med ett företagsklimat där man stöttar varandra. Här får du stöd av både kollegor och ledning. Läs gärna mer om oss på www.pqp.se

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, dock senast 18 augusti, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 070-77 88 156.

Referens

norenlindholm1971

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till