Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Projektledare till Mercodia jobb i Uppsala på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Projektledare till Mercodia på Poolia

Teknisk Projektledare till Mercodia

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid

Mercodia söker nu en Projektledare med fokus på projektledning av interna utrustningsprojekt till sin produktion. Vi letar efter en entusiastisk, administrativt stark kandidat med erfarenhet tekniskt arbete inom produktion styrd av till exempel GMP eller ISO 13485. Har du erfarenhet av att arbeta som Projektledare är det en fördel men om du har relevant teknisk bakgrund och ett genuint intresse att utvecklas som Projektleda är du också välkommen att söka!

Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål.

Mercodia är ett biotech-företag i forskningens framkant och en ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa ELISA-kit specialiserade på området för metabola sjukdomar. Tjänsten är en fast tjänst på Mercodia med placering i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.


Om tjänsten
Som Projektledare kommer du tillhöra Mercodias produktionsavdelning som idag består av 22 personer. Avdelningen har som primär uppgift att tillverka och kvalitetskontrollera Mercodias produkter samt ansvarar för validering och förvaltning av system och utrustningar. Ditt fokus kommer att vara på projektledning av interna utrustningsprojekt men i arbetet igår även att du utför en del av arbetet själv vid behov.

Som projektledare på Mercodia arbetar du med att leda projekt i GMP-miljö enligt Mercodias projektmodell samt att utföra delar av projektens aktiviteter. Projekten är oftast inom områdena processutrustningar, mätinstrument och produktionsnära datoriserade system. Andra arbetsuppgifter kan vara att leda aktiviteter inom kvalificering och validering enligt GAMP på utrustningar, datoriserade system och processer. Tjänsten omfattar även ett linjeansvar i form av ett förbättringsarbete inom avdelningen, att utveckla projektledningsarbetet samt att rapportera och delta i utredning av avvikelser. Rollen verkar i nära samarbete med medarbetare på samtliga avdelningar.

Vem är du?
Vi söker dig med naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen, gärna inom maskinteknik, alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet. Rätt kandidat har erfarenhet av tekniskt arbete inom reglerad processindustri, gärna GMP eller ISO 13485. Vidare har du har god teknisk kompetens och en praktisk läggning för att själv kunna genomföra vissa tekniska aktiviteter. Du har kännedom om valideringsarbete i reglerad miljö och har du tidgare erfarenhet av en projektledning är det mycket meriterande. Vi förutsätter att du är administrativt stark och har goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska

För att lyckas i rollen så är du öppen, har god självinsikt och är utvecklingsbenägen i sättet att vara som person. Du har god förmåga att planera ditt eget arbete och kan även strukturera upp och leda andra människor i deras arbete. Men även om samarbetet med andra är viktigt så ser vi det som betydelsefullt att du har förmågan att arbeta självständig, har hög arbetsmoral och att du är villig att arbeta med dina personliga mål och personlig utveckling. God förmåga att kritiskt granska och dra slutsatser utifrån insamlad kunskap och flexibilitet att anpassa dig till verksamhetens behov är något vi värdesätter.

Mercodia arbetar kontinuerligt med öppenhet, självreflektion och har ett prestationsorienterat synsätt för att nå engagemang och delaktighet i organisationen.


Om verksamheten
Organisations-/företagsbeskrivning:
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är idag en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90% går på export till ca 100 länder. www.mercodia.com.
Uppdragsgivare: Mercodia AB
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning
Sista ansökningsdag: 22/8–2021
Poolia Life Science


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60391