Jobbet Projektledare med helhetsansvar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare med helhetsansvar publicerad av Skill

Heltidsanställd
Motala
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du redo för nya utmaningar? Tillhör du de som triggas av att se ett projekt växa fram både i detaljer och i helhet? Sitter du idag i en liknande roll men känner att du saknar det där mervärdet i arbetet. Då är Elva Processautomation i Motala det rätta för dig

Om företaget
Rent vatten är en av världens viktigaste frågor. En VA-ingenjör ska kunna konstruera de bästa lösningarna för vatten- och avloppsrening såväl för kunderna som för miljön – det kan vi på ELVA. Vi visar gång på gång positiva resultat för miljö, ekonomi och driftsäkerhet i vårt arbete. Vår inriktning är att bedriva teknisk ingenjörsverksamhet inom miljövårdsområdet samt genomföra funktionsleveranser inom vatten- och avloppsrening för kommunal och privat sektor. Vi konstruerar och projekterar framtidens vatten- och avloppsreningsanläggningar med processlösningar som svarar upp mot de ökade miljökrav våra kunder ställs inför. ELVA erbjuder alla delar i en funktionsleverans. Genom ett engagemang utöver det vanliga, snabba beslutsvägar och lyhördhet för kunden skapar vi kundanpassade, kostnadseffektiva lösningar som på bästa sätt värnar om vår miljö.

Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare på Eiva Processautomation kommer dina arbetsuppgifter att handla om:
•Samordning och styrning av projekten så att leveranserna blir tekniskt, ekonomiskt, kvalitativt och miljömässigt utförda på bästa sätt inom fastställda ramar.
•Planering och styrning av resurser inom projektet Arbetet innebär en stor del externa kontakter framförallt emot kommunala verksamheter och organisationer. Det är en engagerande och bred tjänst med mycket intressanta utmaningar och variation med tanke på företagets olika anläggningar och projekt.

Din profil
Du har en gedigen erfarenhet från entreprenadsamordning och projektledning.Du är van vid att driva stora projekt av liknande karaktär. Ditt ledarskap kännetecknas av att du är målfokuserad, flexibel, har förmåga att skapa engagemang och struktur som motiverar medarbetarna i din projektgrupp. Du ser lösningar där andra ser problem. Du har lätt för att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Kort sagt söker vi dig som drivs av passion och engagemang och som alltid försöker att göra det där lilla extra.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Elva Processautomation med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patrik Funke 013-32 94 22, patrik.funke@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3709

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till