Jobbet Projektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare publicerad av Skill

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Katrineholm
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Kronfågel är en del av Scandi Standardkoncernen som är Nordens största kycklingproducent med ledande positioner i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling under de starka varumärkena Kronfågel, Danpo, Ivars, Chicky World, Den Stolte Hane, Vestfold Fugl och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 1 700 medarbetare och har en omsättning på över fem miljarder SEK. Kronfågel AB är drygt 650 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på kronfagel.se.

Dina arbetsuppgifter
Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och vi letar efter en energisk och proaktiv person som helst redan har erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt. Våra projekt är relaterade till utbyggnad av befintliga fabriksbyggnader, nya produktionslinjer, optimering av befintliga produktionslinjer och utrustning, tillverkning av funktionella och tekniska förbättringar etc. Vi erbjuder dig en viktig och intressant roll som en del av vår tillväxtstrategi. När det gäller varje projekt ansvarar du för planering, kostnadsstruktur, genomförande och utvärdering av projektet. För att styra alla projekt använder vi Antura som IT-plattform. Du är också en viktig länk och en samordnare mellan vår lokala organisation och vår koncernorganisation. Du kommer att driva projekt på tvären såtillvida att det dels är på våra olika anläggningar inom Scandi Standardkoncernen men också att det är inom inom olika arbetsområden. Du är anställd av Kronfågel men kommer att tillhöra Scandi Standard och ingår i projektavdelningen. Du kommer i huvudsak vara placerad i fabriken i Valla/Katrineholm. Tjänsten innebär också en del resor till övriga anläggningar inom Scandi Standard koncernen. Du rapporterar till chefen för projektteknik, Scandi Standard Group Operations.Du samordnar aktiviteter inom lokal produktionsorganisation och koncernverksamhet.

Din profil
Du har minst teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning men det är önskvärt att du är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav varav minst ett år som Projektledare med ett huvudansvar för både projekt och personal. Erfarenhet av att driva projekt inom livsmedelsbranschen är starkt meriterande. Flytande engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. God datavana och erfarenhet inom rapportering och budget krävs också. Du leder och driver egna projekt med hög standard, genom en tydlig struktur och god kommunikation. Som person förstår du vikten av att skapa och bibehålla goda relationer geom att vara förtroendeingivande, kundorienterad, kommunikativ och med förmågan att förmedla budskap. Du har en analytisk förmåga vilket innebär att du lätt kan ta till dig och utvärdera information och göra den förståelig för dina kunder samt sätta det i relation affärsnytta och ur ett helikopterperspektiv. Du ser möjligheter, agerar och är lyhörd för verksamhetens intressen samt driver ditt arbete framåt genom att skapa engagemang och delaktighet. Vidare är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3392

Liknande jobb

Verksamhetsutvecklare Linköping SAAB
Personlig assistent till kvinna Finspång Assistansbolaget i Sverige AB
Långt konsultuppdrag till Bank i Linköping Linköping Amendo Bemanning
Driven arbetsmiljöingenjör till Sweco Västerås Academic Work
Kommunikativ VA-ingenjör till Sweco Västerås Academic Work
Bygg och anläggninskonsult till Ramböll Norrköping Academic Work
maskin- och rörkonstruktör till sweco Nyköping Academic Work
Onsite-ansvarig Linköping Academic Work
Financial Controller Linköping Skill
Personlig Assistent Örebro Assistansbolaget i Sverige AB
Security Officer Linköping SAAB
Tax Manager Linköping SAAB
Sektionschef Utveckling Linköping SAAB
Anläggningsarbetare sökes! Nyköping Framtiden
Grävmaskinist sökes! Nyköping Framtiden
Kökschef till Måltidsenheten Örebro Örebro Kommun
Lärare till Hovstaskolan 1-3 Örebro Örebro Kommun
Undersköterska till Karslundsgården Örebro Örebro Kommun
Beredare/Teknisk bokföring Linköping SAAB
Kurator till ungdomsboendet Örebro Örebro Kommun

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till