Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare jobb i Solna på Schneider Electric

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare på Schneider Electric

Projektledare

Schneider Electric Solna, Stockholms län Heltid

Kanske har du en bakgrund som projektledare eller liknande och är redo för nästa steg? Är du driven, positiv och strukturerad som person och trivs i rollen att leda och fördela arbete i projekt? Då har Schneider Electric i Solna/Frösundavik en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I din roll som projektledare kommer du driva ett flertal mellanstora projekt inom brand och säkerhet på daglig basis. I arbetet ingår att skapa rätt förutsättningar för projekten och projektens karaktär avgör hur operativ du behöver vara i dem. Du leder och fördelar och följer upp arbetet i projekten och ansvarar för kommunikation mot såväl kollegor, kunder samt underentreprenörer. I rollen ingår ekonomi- samt budgetansvar.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;

  • Tidplaner och resursplanering för projekten
  • Inköp av material och upphandling av underentreprenader och underleverantörer
  • Boka driftsättning
  • Göra ritningsscheman
  • Fakturering

Arbetsgruppen består av åtta engagerade och dedikerade kollegor. Geografiskt finns kunderna i Stockholmsområdet och är allt från privata aktörer till kommuner och landsting samt små och stora industrier. 


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har en bakgrund inom projektverksamhet, som projektledare, ledande montör eller arbetsledare, och som har en god ekonomisk förståelse. Meriterande är erfarenhet från brand/säkerhet, affärsutveckling eller ledarskap på något vis och vi ser gärna att du har teknisk förståelse och ett intresse för ny teknik. 

Du har erfarenhet av att hantera flera kontaktytor i ditt arbete, så som med kunder, underentreprenörer och samarbetspartners, och du är van vid hantera parallella arbetsuppgifter och planera och prioritera i ditt arbete. Dina datorkunskaper är goda och du kommunicerar väl på både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, positiv och strukturerad för att trivas i rollen. Du inger förtroende och en känsla av trygghet, genuinitet och handlingskraft. Du kommunicerar väl med alla parter, såväl vid fikabordet som när det uppstår situationer som du ansvarar för att lösa. Det är naturligt för dig att leda och fördela arbete genom att vara lyhörd, engagerad och lösningsorienterad. 

Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt för oss, då vi är mån om arbetsgruppen. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Schneider Electric erbjuder dig
I början av din anställning får du en gedigen intern projektledarutbildning som är uppdelad i sju steg samt en certifiering som verifikat. Efter grundutbildningen får du tillgång till fortlöpande utbildning som utformas beroende på din bakgrund samt kompetens. Utöver detta har du stöttning från dina kollegor med expertkompetens inom sina respektive områden för att du på bästa möjliga sätt ska komma in i rollen.

Som anställd kommer du även att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Ansök
I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer +46 40-10 12 19, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 241226