Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare jobb i Malmö på Caverion Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare på Caverion Sverige AB

Projektledare

Caverion Sverige AB Malmö, Skåne län Heltid

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och ventilation till en roll med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Har du en bakgrund inom ventilation eller liknande och tycker att det är kul att leda och fördela arbete? Är du en ambitiös och engagerad person, som vill arbeta med innovativ teknik och växa med oss? Välkommen med din ansökan!
 

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Caverion kommer du att driva och leda projekt i olika omfattning och innehåll. Du kommer att bli en viktig nyckelperson i gruppen då du ansvarar för den dagliga kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. Du kommer att arbeta nära avdelningschefen och bistå i olika arbetsuppgifter, samt tar också över ansvaret när han inte är på plats.  
På kontoret i Malmö kommer du att tillhöra serviceavdelningen som är en multiavdelning med en sammansvetsad arbetsgrupp bestående av 24 personer. Dina kollegor har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, ventilation, el och VS.
Caverions kunder finns inom industrier, kommersiella- och statliga bolag.

Vidare ingår i arbetsuppgifterna att:

  • Göra kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt
  • Ansvara och organisera för att projekten utförs från planering till slutförande
  • Ekonomisk uppföljning
  • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
  • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning

Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett tekniskt kunnande och har erfarenhet av projektledning. Du har antingen utbildning eller erfarenhet inom ventilation. 
Meriterande är om du har en högskoleutbildning- eller yrkesutbildning inom området samt har erfarenhet av systemen WorkExcel och SAP. Även kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande.
B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Som person är du driven, engagerad och självständig med ett stort intresse för teknik då rollen kräver mycket eget ansvar. Du gillar att arbeta med olika varierande arbetsuppgifter och har god social kompetens. Det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter Caverions värderingar; Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet.


Caverion erbjuder dig
Hos Caverion får du möjlighet att arbeta med innovativ teknik som ligger i framkant när det kommer till miljö och hållbarhet! Caverion är ett framtidsbolag som arbetar med säkra tjänster som gör gott för miljön.
När du börjar på Caverion får du en introduktionsutbildning som skräddarsys beroende på din bakgrund för att du ska komma in i rollen på bästa sätt. Utöver detta har du kompetenta kollegor vid din sida.
I tjänsten ingår förmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag, flexibelt arbete, extra pensionsavsättningar, förmånliga rabatter, utbildning med mera. Du har också stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden.


Ansök
Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Caverion arbetar med säkerhetslösningar till sina kunder kommer Caverion att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 232216