Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare jobb i Landskrona på ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare på ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB

Projektledare

ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB Landskrona, Skåne län Heltid


arbetsbeskrivning.

Nu finns möjligheten att bli Projektledare hos ASSA ABLOY Entrance Systems inom deras Industrial Door Solutions (IDS) segment. Deras omfattande produktportfölj består av automatiska dörrar, industriportar, snabbrullportar, hangarportar och dockningsutrustning. Vi söker dig med högt driv, sinne för struktur och brett intresse för att arbeta med människor. Du kanske är inom en helt annan bransch idag. Som Projektledare hos ASSA ABLOY Entrance Systems kan du att få den spännande och utmanande möjligheten att leda bolagets större installationsprojekt, både inom nybyggnation och inom modernisering. 


ansvarsområde.

Verksamhetsområdet blir hela Sverige och du kommer spendera stor del av din tid med att vara närvarande på plats ute i projekten. Du arbetar i nära samarbete med säljkåren och har det övergripande ansvaret för att planera, leda, avsluta och följa upp projekt från offertstadium till projektavslut. Du får möjlighet att leda det dagliga arbetet i installationsprojekten och säkerställa att aktivitetsplaner efterföljs, med det övergripande syftet att affärs- och aktivitetsmål uppnås. I dina arbetsuppgifter ligger även resurs- och materialplanering, upprätta ekonomiska kalkyler och projektbudget. 

Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Göteborg eller Landskrona – där våra större kontor finns. Du rapporterar till Projektchef inom IDS och ingår i ett team med andra projektledare, där du har möjlighet att utbyta erfarenheter.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen är:
• Förberedandefas - med att skapa underlag till montörerna, skriva kvalitetsplaner och vara i kontakt med byggare
• Leveransplanering
• Platsbesök
• Installationsfas - nära samarbete med montörer
• Slutfas – dokumentation, slutbesiktning, användargenomgång


arbetstider.

Heltid, tillsvidare.


kvalifikationer.

För att trivas och prestera väl i denna tjänst, ser vi att du har följande kunskap och/eller erfarenhet med dig:
• Flerårig erfarenhet som projektledare eller liknande koordinerande och drivande roll
• Erfarenhet av budgetering och ekonomiskt ansvar
• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska
• Vilja och möjlighet att resa kontinuerligt i tjänsten 
• Bekväm användare av olika IT-system

Vi ser det som meriterande, om du har produkt- och branscherfarenhet. Skulle du ha praktisk erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och/eller erfarenhet som arbetsledare eller installationssamordnare, blir vi extra glada. Även om du har med dig en högskoleexamen inom byggteknik eller annat relevant område.

Som person önskar vi att du har ett gott sinne för struktur och ordning och reda. Du är trygg och prestigelös ledare, som är kommunikativ och har en hög nivå av affärsmannaskap. Du är lösningsorienterad och anpassningsbar i förhållande till olika krav och olika kunder. Du trivs i en operativ roll, med arbetsuppgifter som spänner från högt till lågt. För att lyckas behöver du vara mål- och resultatorienterad med en god samarbetsförmåga och ett stort intresse för att samarbeta. Med detta intresse följer en naturlig förmåga att bygga relationer samt en hög service- och kvalitetsnivå. . För att trivas ser vi också att du behöver en god förmåga att hantera och trivas i en organisation som ständigt förändras.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-08-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar ASSA Abloy Entrance Systems med Randstad Life Sciences & Engineering. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson [ Email address blocked ] .
 

Rekommenderade jobb

Projektledare
ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB Landskrona Heltid
Projektledare Nyproduktion till Riksbyggen i Stockholm
Riksbyggen ekonomisk förening Stockholm Heltidsanställd
Svenska kraftnät söker projektledare för delprojekt koncession och tillstånd
Svenska Kraftnät Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201350474