Jobbet Projektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare publicerad av SalesOnly

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om oss och om rollen

Är du redo för din karriärs roligaste tid? Pamaco Totalservice, kända under varumärket WashTec är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanen-märkta kemprodukter och service. Vi söker nu dig som vill utvecklas i en projektledande roll där du är nära kunden och affären.


Som projektledare hos oss ansvarar du för att driva lönsamma montageprojekt av vår helhetslösning och koncept, som möjliggör för våra kunder att utveckla hjärtat i sin verksamhet, nämligen sina fordonstvättar. Våra kunder består huvudsakligen av bensinåterförsäljare, både med kedjetillhörighet och fristående stationer samt bilhandlare. I din roll är du konsultativ, nyfiken, strukturerad och affärsmannamässig. Rollen som projektledare innebär att du har ansvar för projektledning av sålda maskiner från signerad order till dess att projektet är överlämnat till kund. Detta innebär att du i det dagliga exempelvis planerar montageprojekt, ser till att vi får rätt priser från underleverantörer, säkrar så att lösningarna är kostnadseffektiva samt kravställer mot kund och andra installatörer. Du kommer även att stötta säljarna vid försäljningsarbete av komplexa projekt. Till din hjälp har du mycket kompetenta och trevliga kollegor i form av säljare, produktchefer och tekniker. Du ingår i säljavdelningen och rapporterar till Sälj-och Marknadschefen.

Om dig

Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Pamaco-anda. Det innebär att du:

  • Har service i fokus – det är hjärtat i verksamheten. Om den fungerar bra så funkar det mesta annat. Vi är sprungna ur att kunderna ska få en riktigt bra service. 
  • Är drivande – du har ett tydligt eget driv, är proaktiv och nyfiken med en vilja att lära dig våra produkter och tjänster.
  • Tar ansvar – du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din leverans. Detta tror vi är en självklarhet för dig både internt och externt.
  • Tänker långsiktigt – kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.

Vidare tror vi att har ett naturligt intresse att lära och förstå tekniken bakom våra produkter samt besitter förmågan att prata med nyckelpersoner ute hos kunderna. Du har sannolikt en teknikerbakgrund och har varit involverad i helhetsentreprenader och känner nu att det är dags för nästa steg i din karriär! 

Vi erbjuder
  • En central, spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar.
  • Chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet.
  • Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras.
  • Glada och engagerade kollegor – en plats i ett härligt team!

Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker i mitten av augusti – varmt välkommen med din ansökan redan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas mera information om tjänsten når du Johnny per mail: johnny.bjorklund@salesonly.se eller per telefon 0760001807. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen

WashTec Sverige är ett privatägt svenskt bolag med ett sextiotal medarbetare. WashTec är världsledare inom fordonstvätt respektive marknadsledande i Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett rikstäckande nätverk av servicetekniker. Under 30 år i branschen har WashTec utvecklats till Sveriges ledande samarbetspartner avseende försäljning, montering och service av fordonstvättar för personbilar, bussar och lastbilar.

Referens

salesonly2509

Liknande jobb

Projektledare Stockholm Atea
Teknisk projektledare Stockholm Combitech
Head of Retail till Office Depot Stockholm Office Depot
Contract Manager Stockholm Atea
Kundtjänstansvarig till Dagens Nyheter Stockholm Academic Work
Administratör till juristbyrå! Stockholm Framtiden
Head of Sales Stockholm SalesOnly
Orifarm söker en Sales Coordinator! Stockholm Academic Work
Förhandlare till Hyresgästföreningen Stockholm Hyresgästföreningen
Driftchef fastighet - Direktrekrytering till Coor Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Bolånehandläggare till Hypoteket Stockholm Academic Work
Administrativ koordinator till Kungl. Vetenskapsakademin Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till