Jobbet Projektledare installation (konsulttjänst) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare installation (konsulttjänst) publicerad av FMR - Din HR-Partner

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

IDENTIC AB är ett ledande företag med egenutvecklade produkter, system och tjänster för daglig service och depånära ledning av stora fordonsflottor. Med fler än 200 depåer och över 50 000 fordon utrustade med företagets produkter och system, är IDENTIC en marknadsledande aktör på en global marknad under stark tillväxt.
I företagets erbjudande till kund märks särskilt produkter och system för effektiv bränslehantering, rationell administration av fordon i samband med in- och utpassering av depå, liksom produkter och system för effektiv övervakning av parkerade fordon. Läs mera om företaget och titta gärna på videopresentationer som du hittar på www.identic.se 

Vi söker en Projektledare inom installation och vänder oss till dig som driver eget företag och kan ta uppdrag i olika omfattning. Samarbete från hösten 2019 och framöver. 


IDENTIC vill stärka sitt team som hanterar installationsprojekt i Sverige. Installationsprojekt vid IDENTIC omfattar en rad funktioner som varierar beroende på projektets storlek och omfattning.

IDENTIC installationsprojekt involverar i allmänhet direkta kontrakt för att uppgradera befintliga bussdepåer med företagets utrustning eller installation av IDENTIC-system i nya byggprojekt där IDENTIC ofta är underentreprenör till huvudentreprenören.

Kontrakt regleras vanligen med ABT-U 07 och ABT 06 kontaktsvillkor i Sverige. Projekten varierar i storlek och har värde mellan 200 000 kr och 10 000 000 kr och kan ta månader eller år att slutföra. Projektledningskraven kan variera från deltid till heltid för ett givet projekt eller specifik period.


IDENTIC-system omfattar en rad delsystem som avser tankning av bussar och kan inkludera tankarlager, tankmätning, bränslesystem (ovan och under marken), pumpar, mätare, elektriska kontrollskåp, elektronisk registreringsterminal, bränsledysor etc.

Installationsprojektledningens roll kräver nära samarbete med vår befintliga projektledare, annan intern personal, underentreprenörer och kan inkludera följande funktioner:


• Förvaltning och planering av tid och resurser för och under projektet
• Samordning av interna lagmedlemmar och av utvalda underentreprenörer, inklusive
o Anläggningsteknik och grundarbete
o Installation av utrustning (både mekanisk och elektrisk)
o Leveranser på plats
• Inköp av utvalda objekt eller övervakning av leverans av beställda föremål
• Generering eller upphandling av projektdokumentation, inklusive
o Installationsdokumentation / CAD
o Kontraktsdokument inklusive kvalitets- och miljöplaner
o Instruktioner till entreprenörer
• Delta i platsmöten
• Projektfinansiell rapportering

Vi söker sig som är van att driva projekt och som idag driver eget företag och kan ta uppdrag för IDENTIC. 

Uppdraget att ta fram lämpliga konsulter har FMR Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på 0707-899606 eller krister.eliasson@fmr.nu

Välkommen med en ansökan alternativt kontakt via telefon eller mail! 

Referens

840_GS_FMR

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till