Jobbet Projektledare inriktning kvalitet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare inriktning kvalitet publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång

Arbetsbeskrivning


Med auktoriteten och ansvaret för kvalité är du med och säkerställer att orderprojektet levereras på rätt sätt och i rätt tid enligt överenskommelse. Här är rollen för dig som har öga för detaljer, som är processinriktad och trivs i en ansvarstagande yrkesroll.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Den aktuella avdelningen ansvarar för att säkra och hantera kvalitetsproblem i orderprojektet gällande leveransen av gasturbinen. Du kommer agera såväl projektledare som support till andra avdelningar inom ditt kompetensområde. Din titel är Project Quality Manager och du ansvarar för att skapa, planera, koordinera och organisera tilldelade aktiviteter inom arbetsområdet kvalitet. På avdelningen arbetar ni inom ramarna för angivna kundkontrakt, interna instruktioner och regleringar, lokala lagar och förordningar för att säkerställa att dessa efterföljs orderprojektet igenom. Du är också ansvarig för att budgeten efterföljs och att tidsschemat för projektet hålls. Den här yrkesrollen innebär samarbete med internationella kontakter och du kommer få resa i tjänsten. Rollens ansvarsområden: - Implementera och upprätthålla kvalitetskontroller i orderprojektet - Rapportera eventuella avvikelser från ovanstående till företagets kvalitetsavdelning - Identifiera utrustning som behöver godkännas av den lokala myndigheten för att stödja certifieringsfunktionen - Du kommer vara ansvarig kontaktperson för alla officiella kontakter mellan Siemens, kunden och de lokala myndigheterna gentemot ditt ansvarsområde. - Begära att brister åtgärdas och du följer upp de korrigerade åtgärderna. - Ansvara för verifiering av den levererade produkten genom inspektioner och granskning av tester och ansvarig för att skicka verifierande dokument till kunden och få godkännande. - Stödja det tilldelade projektteamet med kunskap om arbetsprocess och projektspecifika rutiner, vid behov.

Din profil
För att du ska axla ovanstående uppgifter ser vi att du har teknisk utbildning inom relevant område, minst kandidatexamen. Du har också yrkeserfarenhet av att arbeta projektbaserat inom kvalitet (2-3 år). Utöver det är du en god kommunikatör på såväl svenska som engelska (ytterligare språkkunskaper är meriterande). I ditt arbete har ett tydligt resultat- och kvalitetstänk med fokus på kunden

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande och vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan består av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du är aktuell för just den här tjänsten. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag där personen som erbjuds tjänsten kommer erbjudas anställning hos SKILL och vara på Siemens i Finspång under uppdragsperioden. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se eller 011-19 94 73 Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3761

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till