Jobbet Projektledare inom ventilation till Assemblin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare inom ventilation till Assemblin publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Halmstad

Arbetsbeskrivning

Arbetar du med projektledning idag och vill vidareutvecklas inom området? Lockas du dessutom utav möjligheten att få arbeta med några av regionens största och mest spännande projekt i en nyckelroll? Assemblin erbjuder dig en varierad roll där du snabbt blir en viktig del i företaget.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin.

Om företaget

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Assemblins omsättning är cirka 10 miljarder SEK och med mer än 6 000 medarbetare på över 100 orter i Norden. Assemblin Ventilation tar hand om hela projektet vid ventilationsanläggningar. Från förstudie och design till installation, eftermarknad och service. Genom kompetens inom energioptimering och olika servicefunktioner erbjuder de sina kunder allt från integrerade lösningar för ventilation och kyla till samordning av integrerade projekt som omfattar ventilation, el, värme och sanitet, kyla samt styr-och reglersystem.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare ansvarar du för att leda projekt från start till mål där du skapar förutsättningar för att projekten levereras till rätt kvalité, kostnad och tid. Du är delaktig i projekteringen och framtagningen av förfrågningsunderlaget där det blir viktigt att identifiera budget, tids-och resursplanering, kvalité, arbetsmiljö och säkerhet. Du arbetar även med att upprätta och bibehålla goda kundrelationer och tillföra teknisk kompetens för att lösningen till kund blir den bästa. Vidare har du daglig kontakt med dina montörer och andra kollegor genom att du är ute på entreprenaderna i den mån det är möjligt. En viktig del i arbetet blir att koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter. Du förväntas även att skapa en stark relation till kunden som i sin tur kan generera fler möjligheter inom projekten.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet inom projektledning • Arbetslivserfarenhet från entreprenads-, bygg-, automations, drift/installationsbranschen eller närliggande • Erfarenhet inom ventilation • Du talar och skriver obehindrat på svenska • B-körkort För att trivas i rollen är du självgående och trygg i att ta ansvar. Du har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa och underhålla goda och långsiktiga relationer. Att lyssna och att vara lyhörd för information och upplysningar från medarbetare och montörer är en viktig del av jobbet. Vi tror även att du har ett stort tekniskt intresse och trivs med varierande arbetsuppgifter på ett strukturerat och noggrant vis.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Halmstad Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: projektledare, ledare, projekt, ventilation, byggbranschen, installationsbranschen, installation, bygg, kund, ekonomi, affär, entreprenad, Assemblin, rekrytering, Växjö, heltid

Referens

2748801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till