Jobbet Projektledare inom Supply Chain Management sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare inom Supply Chain Management sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en strukturerad person?
Är du duktig på planering och har lätt för att jobba som spindeln i nätet?

Då har vi jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en projetkledare inom Supply Chain Management till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik

Projektledare position inom Supply Chain Management (SCM) avdelning vid ett av Sveriges mest attraktiva företag. Projektledaren kommer att ha en ledande roll inom produktutvecklingsprojekt som drivs av FoU med starkt tvärfunktionellt engagemang.
Projektledaren är det viktigaste förbindelselänk mellan FoU-projektledare och tvärfunktionellt projektteam för att planera och genomföra SCM-aktiviteter som krävs för att stödja projektets mål när det gäller kvalitet, kostnad, tid till marknad och innovation.
Huvudgränssnittet är det korsfunktionella projektteamet, cheferna SCM Global & Local Category, avancerade leverantörskvalitetsingenjörer och externa leverantörer.

Viktiga uppgifter är:
- Planering / planering och samordning av alla SCM & Leverantörsaktiviteter för att stödja utvecklingsprojektet. Agera som förbindelselänk mellan projektgruppen och SCM-teamet, vilket säkerställer att projektinformation och aktiviteter delas på ett tillräckligt sätt
- Initiala kostnads- och kvalitetsbedömningar och uppnå produktkostnader och kvalitetsmål. Jobba för att optimera kostnad och kvalitet på alla stadier av utvecklingsprojekten inklusive investering och testkostnad.
- Förberedelse av SCM Project Gate-rekommendationer och relaterad dokumentation (Uppföljning av KPI: s såsom kvalitet, tid till marknad, produktkostnad)
- Arbeta med SCM-kategorierna för att identifiera, jämföra och välja nya potentiella material / leverantörer för prototyper och serieproduktion, i linje med produktkostnadskrav, framtida produktfotavtryck och hållbarhetskrav och SCM-kategoristrategier.
- Prototyp & Pre-serie materialplanering och uppföljning.
- Planera och genomföra materialöverföringsprojekt mellan ABB-fabriker.

Detta söker vi:

- B.Sc. eller civilingenjör i en relevant teknisk eller företagsekonomisk disciplin (till exempel projektledning, supply chain management, logistik)
- Projektledning erfarenhet och kunskap om relaterade verktyg för planering / schemaläggning, riskhantering etc.
- Utmärkt kommunikations- och ledarskapsförmåga
- Flytande skriftliga och muntliga kommunikationsförmåga på engelska
- Affärsorienterad tankegång
- Global / International Business
- MS Office

Stödjande erfarenhet / färdigheter (Fördel men inte nödvändigt)
- Produktutveckling
- Sourcing och / eller Leverantörsrelation
- SAP
- Operationer, produktionsautomatisering, Robotics
- Skriftlig och muntlig kommunikation på svenska

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49464

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till