Jobbet Projektledare inom plåt till Karlaplans Plåtslageri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare inom plåt till Karlaplans Plåtslageri publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Hägersten

Arbetsbeskrivning


Vi är en heltäckande takentreprenör med uppdrag i hela Stor Stockholm.
Exempel på uppdrag är takrenoveringsarbeten på innerstadsfastigheter, kulturhistoriskt värdefulla byggnader, tätskiktsarbeten av papp och duk, totalentreprenader i samband med uppförande av takterrasser och helhetslösningar i form av service och skottningsavtal. Vi utökar inom området byggprojektledning och söker ytterligare en projektledare.
I denna tjänst får du jobba tillsammans med erfarna kollegor i stimulerande och roliga projekt.


Vi erbjuder
Kundernas förtroende för vårt sätt att genomföra uppdrag skapar förutsättningar för nyanställning av en byggprojektledare. I din roll ansvarar du för att leda och utföra byggarbetet så att det utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Våra uppdrag kan omfatta kalkyler, projektledning inom olika typer av byggnadsentreprenader samt kontroll och besiktning.
Du utgår från vårt kontor i Hägersten, Stockholm, men kommer med största sannolikhet att förflytta dig mellan kontoret och projektets arbetsplats beroende på uppdragets karaktär.Vi söker
Vi söker dig som har solid erfarenhet av projektledning inom byggnadsplåt, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet. Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. Rätt attityd och engagemang är något vi värdesätter. Du är affärsmässig, drivs av resultatmål och är nyfiken på att lära och växa! Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i både i svenska och engelska då detta är arbetsspråken. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men samtidigt ödmjuk. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.
Nedanstående kvalifikationer anses vara meriterande:
• Utbildad inom entreprenadjuridik
• Utbildad Bas-P/U
• B-körkort


Om Karlaplans Plåtslageri
Vi på Karlaplans Plåtslageri bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma event.
Karlaplans Plåtslageri AB startade sin verksamhet 1965. I dag har företaget 40 välutbildade montörer och plåtslagare. Karlaplans Plåtslageri AB erbjuder en väl anpassad kombination av yrkesskicklighet, tradition, flexibilitet samt kundfokus och strävar alltid efter att erbjuda sina kunder Stockholms mest kompetenta samarbetspartner.
Välkommen med din ansökan!


Referens

SE-50665

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till