Jobbet Projektledare inom mjukvaruutveckling till Consafe Logistics har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare inom mjukvaruutveckling till Consafe Logistics publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Bli en del av succén Consafe Logistics Europas ledande mjukvarubolag inom logistiklösningar! Här skapas dagligen nya innovativa logistiklösningar för kunder i hela världen. Du som inte är rädd för förändring, vill ha ett kreativt arbete och ser dig själv som en kommunikativ stjärna projektledarteamet vill ta del av dina talanger.

I World Trade Center i Lund ligger Consafe Logistics. Här är högt i tak både bildligt och bokstavligt. Egna initiativ uppmuntras dagligen vare sig det rör arbetet eller utanför, är du exempelvis bra på pingis eller golf? Utmana dina kollegor i den årliga turneringen!

Academic Work söker för Consafe Logistics räkning en ny förmåga till deras interna projektkontor som består av ett glatt team på tre personer. Projektledarna för projektkontoret är en del av produktutvecklingsenheten/R&D avdelningen vilken består av 35-40st kollegor med olika befattningar. Alla vet att det är på R&D det händer, här utmanar vi konkurrenterna, här är innovation och kreativitet de genomgående ledorden vad är nästa grej? Drönare, robotar och AR? Som projektledare för de interna projekten kommer du vara nyckeln för den fortsatta utvecklingen av Consafe Logistics framgång, inte bara i Sverige utan även till en stor del i Polen och Holland!

Din närmsta chef har en tydlig frihet under ansvar-ledarstil och uppmuntrar kontinuerligt egna idéer och initiativ. Som projektledare kommer du vara det sammanfogande limmet mellan kollegor ifrån flera olika avdelningar, eftersom du själv sammansätter dina projektteam utifrån de behov som behövs. Några tips på var du snabbt kan skapa kontakter internt är exempelvis på måndagens innebandy, HIT träningen på lunchen, när ni käkar frukost tillsammans på fredagar eller om du har en musikalisk ådra och vill göra din audition till bandet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Consafe Logistics AB.

Kandidatprofil

I rollen som projektledare arbetar man med kollegor ifrån alla avdelningar på Consafe Logistics. Du kommer snabbt skapa dig ett stort internt nätverk och bli den klassiska spindeln i nätet. Projekten är varierade men du kommer alltid att ha runt 2-4 projekt rullande. Beroende på storleken på projekten kan det röra sig om team på alltifrån 2-10 personer.

På Consafe Logistics är innovation ett av ledorden och därför är det viktigt att också vara kreativ i din roll, det finns inte alltid väldefinierat vad kravspecifikationen faktiskt är, du kommer därför att agera utifrån din högra hjärnhalva och våga vara kreativ i dina lösningar! Detta är den återkommande charmen med Consafe Logistics, en uppmuntran till att våga pröva nya saker och därför är också förväntan att man som projektledare inte är låst till en viss metodik eller princip.

Som projektledare är arbetsuppgifterna varierade och kan skilja sig väldigt mycket från projekt till projekt, men för att ge en generell bild på vad du kan förvänta dig så innebär rollen att:
* Ta emot kravbilder ifrån beställare - produktchefen eller liknande.
* Planera utefter kravbilden, tidsestimera och resursplanera projektet
* Skapa en bra struktur för projekten som även andra kan arbeta efter
* Tillsätta ditt dreamteam för projektet
* Var i kontinuerlig dialog med de andra projektledarna och få en överblick kring pågående projekt och resursfördelningen

Som projektledare på Consafe Logistics har du många olika karriärmöjligheter framöver. Consafe Logistics växer stabilt och konstant, vilket således innebär att även projektkontoret kommer att växa med organisationen - men skulle du i framtiden tycka leveransprojekten låter spännande eller du är sugen på att gå in och konsulta i projekt pröva! De interna vägarna är många!

* Har minst tre års erfarenhet av att projektleda både korta och längre mjukvaruprojekt
* Har erfarenhet av att arbeta både enligt vattenfallsmodellen och agilt
* Är obehindrad i svenska och engelska, i tal såväl som skrift

Det är meriterande om du:
* Har en ingenjörsexamen
* Har erfarenhet av produktutveckling
* Kan polska, då det är mycket kontakt med kontoret i Polen.

Som person utstrålar du en självsäkerhet och självförtroende att ta dig an nya arbetsuppgifter utan att ha all information ifrån start. Du har en förmåga att prioritera effektivt och tar samtidigt ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du agerar lyhört, uppmärksamt och kommunicerar på ett konstruktivt sätt samt arbetar för att bygga upp långsiktiga förhållanden med dina kollegor. För att passa i rollen som projektledare är det även viktigt att du planerar och organiserar ditt arbete effektivt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
* Placering: Lund, smidigt beläget för pendlare vid motorvägen E22an.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Läs mer på vår hemsida

Referens

15015194-SE

Liknande jobb

Vikariat Natt Hässleholm Humana AB
Tillsvidaretjänst Natt Hässleholm Humana AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till