Jobbet Projektledare inom Mjukvara till Semcon Mälardalen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare inom Mjukvara till Semcon Mälardalen publicerad av Semcon

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för teknik och är nyfiken på konsultrollen? Gillar du att driva projekt i spännande miljöer och har erfarenhet av mjukvaruutveckling? Då kan denna tjänst vara något för dig!   
Vi söker nu konsulter med tekniskt intresse som vill vara med och utveckla Semcon i Mälardalen inom projektledning då vi har hög efterfrågan på våra kompetenser inom området! Här blir du en del av ett härligt team som erbjuder en arbetsplats med god gemenskap och högt i tak där kunskapsutbyte och professionell utveckling står i fokus.  
Din roll som projektledare  
I rollen som projektledare kommer du att arbeta hos någon av våra framgångsrika och marknadsledande kunder eller leda våra in-house projekt som levereras till kund. I rollen kommer du att få ta dig an uppdrag inom mjukvaruutveckling. I rollen kommer du bland annat att arbeta med projektplaner, handlingsplaner, riskhantering, kostnadskalkylering samt vara den som leder övriga projektdeltagare. Du kommer även att presentera dina projekt för styrgruppen och övriga intressenter.    
Vem är du?  
Vi söker dig som har ett stort engagemang i din profession som projektledare och som framgångsrikt har ansvarat för olika typer av projekt! Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen eller motsvarande. Du har minst 2-3 års erfarenhet av projektledning inom ett flertal ramverk och verktyg och har god erfarenhet av mjukvaruutveckling och/eller krav- och testområdet. Kanske har du själv arbetat som utvecklare tidigare och du har erfarenhet av agila metoder.    
Vi tror att du som har ett intresse för både teknik, människor och problemlösning kommer passa bra på Semcon. Trivs du dessutom i ett öppet klimat där vi delar med oss av erfarenheter och kunskap kan Semcon vara rätta arbetsplatsen för dig. Vi är nyfikna på dig och vill gärna höra mer om vad du är intresserad av och vad du kan bidra med till vårt team!  
Ansökan och kontakt     
För frågar eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Area Manager Mikael Hagström på telefon 073-941 57 98 eller Team Manager Nadia Ghidoni-Dahl på telefon 070-416 05 05.     
Vi ser fram emot din ansökan! 
Sökord: Projektledare, teknisk projektledare, mjukvara, embedded, inbyggda system, Västerås, Eskilstuna

Referens

145507

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till