Jobbet Projektledare inom marknadsföring till världsledande bolag inom finansiella tjänster har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare inom marknadsföring till världsledande bolag inom finansiella tjänster publicerad av Amendo Bemanning

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Amendo söker nu en projektledare inom marknadsföring för ett långt konsultuppdrag till ett världsledande bolag inom finansiella tjänster. Vi söker dig som har erfarenhet av att leda marknadsföringsprojekt och med framgång lyckats att hantera produkter för marknadsföringstjänster. Vi ser också att du bekväm med och har erfarenhet av senaste trenderna inom marknadsföring, inom såväl CRM som sociala medier. Du kommer under detta uppdrag placerad hos en av storbankerna i centrala Stockholm. Uppdraget löper under cirka två år och har sin start i november. Stämmer detta överens med dig tveka då inte att söka omgående då intervjuer sker löpande tills tjänsten tillsätts! 

Arbetsbeskrivning
Vår kund är ett globalt ledande bolag inom finansiella tjänster med kontor över hela världen. I rollen som konsult kommer du att vara ute hos en av de svenska storbankerna i centrala Stockholm och blir en del av bolagets svenska marknadsföringsteam. Du kommer i arbetet att ha fokus på frågor som rör kort och betalningar samt att arbeta med både varumärkesbyggnaden för bolaget samt med försäljningskampanjer för bankens räkning.

I rollen ingår också följande ansvar och arbetsuppgifter:

• Rollen är mycket "hands on" och kommer att involvera, GTM planering, genomförande och uppföljning av strategiska såväl som mindre justeringar relaterade till kortaktiviteter

• Cross-selling, upselling och lojalitetsförsäljning

• Ansvar för flera CRM-initiativ – bland annat ad hoc-kampanjer

• Säkerställa framgången för det nya CRM-systemet som för närvarande befinner sig i lanseringsfasen

• Ansvarig för budgethantering av kortrelaterade projekt

• Ansvarig för att innehåll är korrekt och uppdaterat i alla kanaler (internt & externt - tryckt och digitalt)

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med följande kvalifikationer och egenskaper:  

  • Flytande i engelska och svenska då du kommer att skriva texter samt att samarbeta med kommunikationsbyråer gällande material och text
  • 3-5 års erfarenhet av projektledning inom marknadsföring i ett projektbaserat klimat
  • Erfarenhet av att samarbeta med och att hantera flera olika intressenter och balansera deras behov
  • En god förmåga att kunna navigera i digitala kanaler såväl som CRM-landskap  
  • Erfarenhet av arbete med sociala medier är önskvärt
  • Ha ett högt operativt fokus och att tycka om CRM copywriting samt administration av kampanjer
  • Som person är du nyfiken, intresserad av att lära dig nytt samt trivs med förändring

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ] - Click here to apply to Projektledare inom marknadsföring till världsledande bolag inom finansiella tjänster 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, [ Link removed ] - Click here to apply to Projektledare inom marknadsföring till världsledande bolag inom finansiella tjänster. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-965712-181452

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till