Jobbet Projektledare inom lås till Nokas teknik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare inom lås till Nokas teknik publicerad av Lernia

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Nokas Teknik ingår i Nokaskoncernen och är den division som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Nu söker vi dig som har stort engagemang och är tekniskt kunnig att bli vår nästa projektledare. I ett sammansvetsat team ges du möjlighet att starta upp och driva projekt hos våra kunder inom låssektorn.

Arbetsuppgifter
Hos oss på Nokas får du möjlighet att arbeta med spännande och varierande projekt i ett härligt team med god gemenskap. Eftersom att vi erbjuder våra kunder heltäckande säkerhetslösningar blir du som projektledare en central punkt i organisationen och tack vare ditt engagemang når vi tillsammans nya höjder!

Du kommer att ingå i ett team av projektledare som ansvarar för produktionen av olika sorters lås och säkerhetstekniska installationsprojekt. Du kommer att driva flera samtidiga projekt där du blir spindeln i nätet för både låstekniker, kunder, underentreprenörer, säljare och leverantörer.

I ditt ansvar som projektledare ingår bland annat:

  • Projektplanering
  • Säkerställande av deadlines i pågående projekt
  • ÄTA-hantering
  • Beställa materiel
  • Övergripande ansvar för risk-och arbetsmiljöbedömning inom projekten
  • Fortlöpande uppföljning och ekonomisk redovisning av projekten

Självklart leder du projekten med guidning av våra värdeord; Handlingskraft – Pålitlighet – Engagemang – Samarbete.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i kombination med gedigen erfarenhet inom låsbranschen. Vi ser gärna sökande med stor teknisk kunnighet som är redo att ta nästa steg i form av projektledare. Det är dock starkt meriterande om du redan är projektledare inom låstekniska installationer.

Du behöver som minst ha baskunskaper i entreprenadjuridik, lås, mekanik och en god ekonomisk förståelse. För att bli framgångsrik i rollen trivs du mycket bra med att arbeta brett och med många uppgifter samtidigt. Din prestigelöshet och förmåga att prioritera gör att du vågar be om hjälp när det behövs.

Vidare förväntar vi oss också att du är en tydlig kommunikatör i både tal och skrift och att du inte drar dig för jobbiga samtal eller tuffa förhandlingar.

Meriterande erfarenheter är bland annat kalkylering, upphandling av underentreprenörer, affärssystemet Entré och byggarbetsmiljösamordning.

Varför välja Nokas?
Förutom fortlöpande utbildningar och kompetensutveckling har du som anställd på Nokas möjlighet att tilldelas en bil enligt vår bilpolicy. Vi vill att du utvecklas tillsammans med oss på vår tillväxtresa och använder oss även av Benify förmånsportal som bl.a. inkluderar en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Tillsammans hittar vi även på olika teamaktiviteter under året, det är stora som små aktiviteter som vi hoppas gör det lite roligare att gå till jobbet.

Våra värdeord är en plattform för att skapa en sund företagskultur och ett arbetssätt som stöder vår verksamhet; Handlingskraft – Vi är beslutsamma, antar utmaningar och skapar möjligheter. Samarbete – Vi arbetar tillsammans med kunder och kollegor för att nå gemensamma mål. Pålitlighet – Vi tar ansvar, är öppna, ärliga, och håller det vi lovar. Engagemang – Vi är positiva, visar arbetsglädje och gör vårt allra bästa.

Upplysningar och ansökan
Har du vad som krävs och/eller vill veta mer om tjänsten? I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Lernia och du är varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Linda Holmberg på 0722 54 13 55 samt mail linda.holmberg@lernia.se.

Anställningsform
Heltid, tillsvidare.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan snarast. 

Notera att tjänsten kräver:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Utdrag från Polisens belastningsregister

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 

Läs mer på lernia.se.

Referens

25762

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.