Jobbet Projektledare inom IT till Tieto Software Innovations har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare inom IT till Tieto Software Innovations publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av ett team som arbetar för att driva på digitaliseringen av dokument- och ärendehantering? Välkommen till Tieto och Software Innovation! De utvecklar och levererar lösningar inom Enterprise Content Management (ECM) för såväl offentlig som privat sektor. Tieto Software Innovation hjälper verksamheter att hantera, dela och använda sin mest värdefulla resurs information.

Academic Work söker en senior projektledare till Tietos avdelning Software Innovations.
I den här projektledarrollen möter du variation i vardagen genom att driva flera parallella kortsiktiga leveransprojekt mot olika kunder och branscher inom såväl offentlig som privat sektor. Avdelningen Software Innovations består av drygt 40 personer som exempelvis utvecklare och business analysts som du och de andra projektledarna har till ert förfogande.

Tieto Software Innovation är marknadsledande inom ECM i Norden, inom såväl privat som offentlig sektor. Produkterna används av mer än 600 offentliga och privata organisationer och 200 000 personer globalt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tieto.

Kandidatprofil

Som projektledare på Tieto Software Innovations kommer du driva projekt som utvecklar och levererar lösningar inom ECM (Enterprise Content Management). Ett typiskt projekt brukar vara på cirka 1000h och projektledaren jobbar därför med flera projekt parallellt. Du kommer jobba mot olika branscher och verksamheter, exempelvis inom miljö, kommun, landsting etcetera.

Tjänsten passar dig som har jobbat med projektledning och har ett gediget intresse för IT. Du trivs i en roll där du har mycket kontakt med kunder, ett stort servicetänk och förmågan att hitta rätt lösningar för kunden. Du har ambitionen att fortsätta utvecklas i din roll på ett internationellt företag som Tieto, med många olika karriärmöjligheter på sikt.

Har ett genuint intresse för IT och förstår hur optimala affärssystem kan hjälpa en verksamhet att utvecklas. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning och minst fem års erfarenhet av projektledning inom IT där du jobbat mot olika typer av verksamheter.

Vidare har du:

* Mycket god förståelse för det svenska och engelska språket

Tieto lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.
Du är konsultmässig och serviceinriktad. Du trivs i en roll där du har mycket kontakt med kunder och engagerar dig i deras verksamheter för att hitta rätt lösning för dem. Du är en drivande teamplayer som motiverar dig själv och gruppen för att jobba mot uppsatta mål.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15000458-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.