Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare inom IT till ONE Nordic i Arlöv! jobb i Arlöv på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare inom IT till ONE Nordic i Arlöv! på Framtiden

Projektledare inom IT till ONE Nordic i Arlöv!

Framtiden Arlöv, Skåne län HeltidÄr du en driven och målmedveten person som brinner för tekniska lösningar? Trivs du i en ledande roll och triggas av utmaningar? Då är rollen som IT-Projektledare något för dig!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter
ONE Nordic Mätteknik är en spännande och unik avdelning som utvecklar och underhåller system för att samla in mätvärden av bland annat el, värme, kyla, gas och vatten. Det kan vara interna system som används vid hantering av mätvärden men även system som används för utförande av arbete i fält eller för att interagera med våra kunder.

I rollen som IT-Projektledare kommer du arbeta med projektstyrning av dessa system. Detta utförs tillsammans med projektmedlemmar och andra interna resurser samt kunder och nätägare.

Som IT-Projektledare kommer du arbeta med implementering, testning och utvärdering för att därefter lämna över till förvaltning. Det kan vara i tidigt skede med kravhantering vid nya upphandlingar till förbättringsarbete av befintliga system. Under projektets gång arbetar du Agilt eller utifrån Vattenfallsmetoden beroende på bästa anpassning till processen.

Tjänsten innefattar bland annat:

- Projektstyrning från kravhantering till överlämning i digitala projektverktyg
- Löpande förbättringsarbete inom avdelningen
- Kundmöten och arbetsplatsträffar

Om företaget
ONE Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service med mer än 25 års erfarenhet inom energibranschen. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och – användare. Idag är de ca 1000 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö.

ONE Nordic Mätteknik fortsätter att utvecklas och växer med stort fokus på smarta och tekniska lösningar. Idag är de en av Sveriges ledande aktörer inom området Smart Metering som hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster.

De erbjuder en arbetsplats med stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Attraktiva medarbetarförmåner, stimulerande arbetsmiljö och ett arbete med frihet under ansvar är också något som du kommer få som Projektledare hos vår kund.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Rollen som IT-Projektledare hos ONE Nordic passar dig som är målmedveten, utåtriktad och har en stark ledarskapsförmåga. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med varierande kontaktytor, är systematisk och noggrann samt har förmågan att se saker ur olika perspektiv.

För att vidare lyckas som IT-Projektledare söker du alltid den mest effektiva vägen framåt med största ansvar och noggrannhet för dina arbetsuppgifter.

Krav:

- Högskoleutbildning inom relevant område
- Erfarenhet av projektstyrning inom IT
- Körkort B
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:

- Certifierad inom relevanta projektmetodiker
- Testledarerfarenheter
- Arbetat inom Energibranschen

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049224836