Jobbet Projektledare inom el till Ex-te El AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare inom el till Ex-te El AB publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

 Är du den affärsinriktade projektledaren som tar ansvar för hela projektet? Drivs du av att utveckla befintliga såväl som nya affärer? Vi söker nu en Projektledare som vill växa med oss och vara med och forma vår verksamhet.

Hos Ex-te El finns det lång erfarenhet och vi är övertygade om att trivsel på jobbet är nyckeln till bra resultat. För dig innebär det frihet under ansvar, att vi har roligt tillsammans och att du känner dig stolt över att representera oss.

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos Ex-te El har du ansvar för hela projektet från ax till limpa och känner dig hemma såväl på kontoret som ute hos våra kunder. Du har en viktig roll i utvecklingen av Ex-Te El som företag samtidigt som du arbetar aktivt för att uppehålla och öka den goda trivsel vi har hos oss. Rollen innefattar även:

  • Bearbetning av nya och befintliga kunder
  • Bistå kunder med förslag och genomförande anvisningar
  • Ta fram kalkyler, offerter och budget
  • Ge support och styrning till montörer

Din bakgrund
Du som söker har en el-teknisk bakgrund med lång erfarenhet som projektledare eller motsvarande roll. Du har förståelse och öga för flödet i projekten och är van att arbeta i såväl små som stora projekt. Ytterliga krav är körkort samt flytande svenska i tal och skrift.

Meriterade:

  • El-teknisk utbildning
  • Projektledarutbildning
  • Kalkylprogram inom el

Personliga egenskaper
Vi är ett sammansvetsat team och lägger därför stort vikt på det personliga. Du är tydlig och målinriktad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du har ett smidigt uttryckssätt och trivs i en varierad vardag.

Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Information
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag i form av CV och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på nummer 0722 54 64 09 eller mail: linnea.gabrielsson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Högt ställda mål sedan 1979
Redan från början hade vi på Ex-Te El ambitionen att bli bäst på industriella el-lösningar. I dag är vi cirka 25 medarbetare som arbetar över hela Sverige, med utgångspunkt Göteborg. Att flera av våra kunder varit med oss sedan starten ser vi som ett kvitto på att vi lyckas väl med att uppfylla vårt mål. Vi tror att engagerade och motiverade medarbetare är nyckeln till framgång. Vi lyssnar alltid på vår personal och de erbjuds kontinuerlig vidareutbildning. För oss är det viktigt att erbjuda både våra medarbetare och våra kunders anställda bästa möjliga arbetsmiljö som skyddar mot ohälsa och olycksfall. Vi arbetar utifrån egna högt ställda krav gällande etiska regler, kollektivavtal, jämställdhet och ansvarsförsäkringar.

Referens

55080

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till