Jobbet Projektledare inom bygg och bergvärme sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare inom bygg och bergvärme sökes! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av projektledning och vill ta dig an en spännande roll i ett växande företag i en växande bransch? Då har vi rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund arbetar du med projekt för byggen av bergvärme i Stockholmsområdet. En arbetsdag präglas av ansvaret att samordna, planera och genomföra projekt, från början till slut, i samarbete med ansvariga säljare samt produktionen. Du ansvarar för projektets budget och genomförande i sin helhet. Du arbetar med stor frihet under ansvar och driver ett par projekt parallellt.

Om företaget
Vår kund är ett snabbt växande bolag inom bergvärme med marknad i Sverige, Finland och Norge. Det är en platt organisation med en ung medelålder samt en ung och pigg arbetsmiljö. Med bra förmåner och ett öppet klimat har bolaget i Stockholm byggt sig ett starkt team som nu behöver tillökning. Då företaget växer erbjuds bra och breda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Vi söker dig som är lösningsorienterad och handlingskraftig i allt du tar dig an. Som person är du strukturerad, lyhörd och har den sociala ådra som krävs för att kunna få med alla på samma spår. Skallkrav: - Minst 2 års erfarenhet av projektledning inom bygg, anläggning, VA eller motsvarande. - Svenska och engelska i tal och skrift - B-körkort Meriterande: - YH eller högskoleutbildning inom projektledning - Erfarenhet av att arbeta i större projekt

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September 2019 Placeringsort: Stockholm Omfattning: 100% Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Referens

20288

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till