Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare inom bygg jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare inom bygg på StudentConsulting

Projektledare inom bygg

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Är du en erfaren projektledare inom bygg som vill arbeta med hela byggprocessen, från planering till byggande och överlämnande ? Drivs du av viljan att förbättra samt skapa goda och komplexa utmaningar på nya sätt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad inför stor utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med närmare 6900 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 000 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Vi söker nu två projektledare inom bygg till Sektion Investering. Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team.

Som projektledare på investering ges du möjlighet att arbeta med hela byggprocessen, från planering till byggande och överlämnande. Du ansvarar för att genomföra projekt utifrån beslutad omfattning och inom beslutade tids- och kostnadsramar. Du har ekonomiskt ansvar för projektens genomförande och följer kontinuerligt upp verksamheten mot uppsatta mål. Det innebär att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att krav uppfylls enligt de regelverk som reglerar våra projekt. I våra projekt samarbetar du med interna specialister, externa konsulter och entreprenörer. I rollen som projektledare ingår även arbete som teknisk sakkunnig inom området samt arbete med upphandlingar av projekterande konsulter, entreprenörer och leverantörer.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med självständighet och eget ansvar, både via dina egna arbetsuppgifter och genom samarbeten med övriga projektledare

Detta söker vi:

Vi söker dig som har teknisk utbildning på universitets/högskolenivå eller annan utbildning med erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av projektledning och gärna några års erfarenhet från liknade arbeten, exempelvis entreprenad, beställare och/eller konsultbranschen inom området bygg. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i LOU, AB/ABT/ABK samt entreprenadjuridik. Erfarenhet av upphandling inom entreprenader, långsiktig planering, styrning, byggnadsunderhåll och konstruktion är meriterande.

Som person är du engagerad, ansvarstagande, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att driva frågor både självständigt och i samarbete med andra. Du är öppen för att lära nytt och drivs av viljan att förbättra samt skapa goda och komplexa utmaningar på nya sätt och lösningar. En viktig del i arbetet är dialog och samråd med berörda intressenter, därför ser vi att du har en god kommunikationsförmåga i svenska såväl skrift som tal.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Luleå kommuns önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Louise Lundbäck. Du når Louise via mail på [ Email address blocked ] . Välkommen med din ansökan!

Facklig företrädare:
Mikael Karlberg
Ledarna
0920-45 61 79

Sökord: Luleå Kommun, Anläggning, Mark, Projektledare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Projektledare inom bygg
StudentConsulting Luleå Heltid
Projektledare inom mark och anläggning
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Förändringsledare till Kommunstaben
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58317