Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare inom affärssystem till Hantverksdata jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare inom affärssystem till Hantverksdata på Academic Work

Projektledare inom affärssystem till Hantverksdata

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Hantverksdata arbetar med att underlätta vardagen för företagare inom hantverks- och entreprenadbranschen med sitt molnbaserade verksamhetssystem. Nu söker vi en projektledare inom affärssystem med minst ett års erfarenhet av projektledning, systemansvar eller liknande som vill ha en roll med eget ansvar och trevliga kollegor. Låter det som ditt nästa steg i karriären? Välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare inom el-, VVS-, bygg-, måleri- och glasbranschen. Affärsidén är att underlätta vardagen för hantverkare och företagare inom entreprenad genom att tillhandahålla en systemlösning som minskar administrationen och tillåter kunden att fokusera på sin kärnverksamhet. Med 50 års erfarenhet i branschen fortsätter de att växa och söker nu dig som vill vara med på denna resa.

Som projektledare kommer du att ansvara för kontakt, planering och genomförande av systemimplementation mot kund. Du arbetar mot kontaktpersoner på olika avdelningar som berörs av systemförändringen, bland annat avdelningschefer, konsultchefer, ekonomipersonal och hantverkare. Projekten driver du självständigt men med möjlighet att vända dig till support- och produktavdelningen vid eventuella frågor och du ingår i ett team av ytterligare 16 projektledare. När projektet är klart lämnar du över driften och fortsatt förvaltning till supportavdelningen men har fortsatt kontakt med kund. Längden för projekten varierar, för en nyinstallation hos kund består projektet generellt av 10-15 dagar utspridda på en tremånadersperiod.

Du erbjuds

* En arbetsplats med familjär stämning, högt i tak och möjligheten att vara med och påverka, komma med förbättringsförslag för såväl produkt som arbetssätt.
* En fadder/mentor som stöd när du lär dig organisationen och deras system.
* En flexibel arbetsplats där du själv planerar ditt arbete med frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter

* Planera, prioritera och leda projekt för nya och befintliga kunder
* Utbilda kunder i affärssystemet
* Underhålla kundkontakten och bidra med stöttning genom möten både på distans och på plats hos kund

Vi söker dig som

* Har minst 1-2 års erfarenhet av implemententation av affärssystem som ERP-konsult, projektledare, produktansvarig eller motsvarande
* Har mycket god förståelse för det svenska språket i tal och skrift då du kommer ha kontakt med kunder, driva möten, samt kommunicera i tal och skrift
* Körkort

Det är meriterande om du:

* Har en eftergymnasial utbildning inom teknik, IT, ekonomi eller motsvarande
* Har erfarenhet av arbete inom entreprenadbranschen.

Framförallt kommer vi att titta på följande personliga egenskaper:

* Strukturerad
* Problemlösande
* Initiativtagande
* Serviceinriktad

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Danderyd

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hantverksdatas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Lisette Lind.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare. Vi både utvecklar och säljer administrativa programvaror och har över 10 000 kundföretag i Norden. Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med stabil tillväxt. Vi uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds även goda förmåner så som bland annat friskvårdsbidrag, resor och mycket mer. Majoriteten av våra 200 anställda arbetar på vårt kontor i Danderyd där vi jobbar i en platt organisation med en familjär känsla.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059315-SE