Jobbet Projektledare för Utveckling Lindbäcksstadion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare för Utveckling Lindbäcksstadion publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Är du driven och organiserad? Motiveras du av att få ta eget ansvar och jobba i projektform med affärsutveckling inom besöksnäringen? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Piteå Skidallians söker en driven projektledare på 50%, tjänstgöringsgraden kan dock diskuteras. Projektperioden kommer att avslutas 20211231. !OBS! Innan du läser vidare, är det viktigt att du tar med dig att ansökan ska mailas direkt till kontaktperson Jörgen på rw.skogsmaskiner@allt2.se

Rollen som projektledare är såväl bred som omväxlande. Du kommer att arbeta på plats på Lindbäcksstadion i samverkan med Piteå Skidallians och övriga intressenter på anläggningen. Du kommer huvudsakligen att initiera och driva projekt med konkret affärutveckling/produktuveckling. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med styrgruppen för projektet. Projektledarrollen innefattar att jobba med marknadsföring/sälj av helheten på Lindbäcksstadion och paketering av säljbara produkter samt studiebesök till andra liknande anläggningar i Sverige. Du kommer även att identifiera och jobba med marknadsfrågor, målgrupper, säljkanaler, samt upprätta en marknadsplan där du ser till att driva utvecklingsprojektet framåt enligt projektplan. Utöver det kommer du att göra kalkyler och kostnadsberäkningar med löpande utvärdering och uppföljning. Efter avslutat projekt är målet att det ska finnas bättre förutsättningar för att kommersiellt kunna driva Lindbäcksstadion och att ytterligare steg har tagits mot visionen: ”Framtidens idrottsdestination”.

Exempel på arbetsuppgifter:
* arbeta med styrning, paketering och samordning av marknadsföring/sälj/produktutveckling samt hur dessa ska organiseras och finansieras
* leda och driva igenom de projektplaner som ligger i projektet utveckling för Lindbäcksstadion
* skriva rapporter, dokumentera, organisera och hantera projektets administrativa helhet och ekonomi gentemot Spira Mare 2020 och Jordbruksverket
* vara kontaktperson för de intressenter som berörs av projektet, både internt och externt
* analysera utfall och resultat
* lägga projektbudget

Detta söker vi:

Till rollen som Projektledare söker vi framförallt dig som är en driven och organiserad person som motiveras av att få ta eget ansvar och jobba i projektform med affärsutveckling inom besöksnäringen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det en fördel om du har erfarenhet av projektledning, projektadministration och kompetens och erfarenhet inom sälj- och marknadsföring, men det är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete eller har jobbat och drivit liknande projekt tidigare. Meriterande är även kännedom om verksamheterna, anläggningarna på Lindbäcksstadion samt nätverket av intressenter.
B-körkort är ett krav.

Vi jobbar med löpande urval, sök tjänsten redan idag! Observera att du mailar din ansökan direkt till kontaktperson Jörgen Westerlund på rw.skogsmaskiner@allt2.se. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Jörgen på anvisad mailadress.
Vi ser fram emot din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52474

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till