Jobbet Projektledare Entreprenad till Högbergs Rör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare Entreprenad till Högbergs Rör publicerad av Effektiv

Full-Time
Borås

ArbetsbeskrivningVill du arbeta varierande i rollen som Projektledare hos ett trivsamt familjeföretag med stark tillväxt? Oavsett om det är små eller stora projekt - här får du vara med där det händer! Nu söker Högbergs Rör dig som med stort engagemang och driv vill hjälpa företaget och dess kunder att förverkliga sina idéer. Snart flyttar företaget till nya fräscha lokaler och öppnar Sveriges modernaste Comfortbutik och år 2022 firar de 100-årsjublieum. Vill du vara med på resan i rollen som Projektledare?

Om vår kund

Högbergs Rör har, under sina 98 år i branschen, alltid varit familjeägt. Vi har under alla dessa år varit involverade i flertalet stora och fina byggnadsprojekt i Västsverige. Vi har ett stort kundfokus och vi uppmuntrar till personlig utveckling hos våra medarbetare. Vi är ett av Borås äldsta företag inom VVS-branschen med idag drygt 60 medarbetare. Vi tar oss an allt från små badrumsrenoveringar till större entreprenader i mångmiljonklassen.

Tillsammans, med våra 130 medlemsföretag i Comfort, bildar vi Sveriges största VVS-kedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans. I december i år öppnar vi Sveriges modernaste Comfortbutik där konsumenten kan hitta det mesta som behövs för sitt badrum eller kommande badrumsrenovering. Vi kan installera allt vi säljer!

Dina arbetsuppgifter

Önskar du en variationsrik arbetsdag som innebär att du både får planera och driva projekt oavsett om det handlar om Nordens största kontorsbyggnad eller mindre renoveringar? Då har du kommit rätt! Som Projektledare Entreprenad hos Högbergs Rör kommer ditt övergripande ansvar vara att leda projekt, planera och samordna resurser samt ansvara för kontakten med beställare och intressenter. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Förhandla och träffa avtal inom projektets föreskrivna ramar.
• Säkerställa att leveransen uppfyller kvalitet, avtal och lagar.
• Upprätta och följa tid- och betalplaner.
• Hantera projektdokumentation.
• Ansvara för kontroll över projektekonomin.

Du blir en del av avdelningen Entreprenad som består av 35 medarbetare där du rapporterar till Entreprenadchefen.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom VVS eller utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din administrativa förmåga och din datorvana är mycket god. Vidare är du en van användare av digitala verktyg. Vi ser positivt på om du har ett uppbyggt kontaktnät i Borås och god lokalkännedom.

Du har en god ledarförmåga samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och når ut till olika individer på olika nivåer. Som person är du nyfiken och ordningsam samtidigt som du är duktig på att prioritera och koordinera mellan parallella processer. Ditt arbetssätt karaktäriseras av struktur och initiativtagande, där du drivs av att slutföra ditt arbete med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig en variationsrik tjänst på ett familjeföretag som växer och vill framåt. Här har du nära till delaktighet, förbättringar och direktresultat! Du får en viktig roll inom Entreprenad och bidrar till företagets fortsatta expansion. Här blir du delaktig i resan på ett företag där gemenskapen är stark och även drivet att alltid leverera med högsta kvalitet. Utvecklingsmöjligheterna är goda och projekten är många!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, sista ansökningsdatum är 1 november. Om du har frågor kring tjänsten, kontakta gärna Jens Lindroth: 070-964 42 27, [ Email address blocked ]

Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Referens

2163

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till