Jobbet Projektledare Engineering i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare Engineering i Västerås publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du ett prestigelöst sätt att arbeta och brinner för att driva projekt? Vi söker för kunds räkning efter en erfaren projektledare inom elektroniktillverkning. Kunden är en attraktiv arbetsgivare inom Västerås. Du kommer att passa här om du är erfaren och tar välgrundade beslut med fokus på leverans och tydlig kommunikation.

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.ansvarsområde.

Du kommer att ha ansvar över projektekonomi, estimering och rapportering av projektresultat, planering, offerter och kommunikation med alla involverade parter, både kund och interna medarbetare. Du kommer att representera företaget utåt mot kunder och leverantörer. För att lyckas i rollen behöver du även ha en förmåga att skapa nya kontakter med kunder och ha en god känsla för sälj inom B2B. 


kvalifikationer.

För den här tjänsten behöver du antingen en kandidatexamen inom elektronik eller flera års arbetslivserfarenhet inom t.ex. elektroniktillverkning. Det är också en förutsättning att du har erfarenhet av säljarbete mot andra företag. Utöver det behöver vi en person med erfarenhet av statistik och FMEA. Samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Du kommer passa i denna roll om du trivs med många kontakter och har en förmåga att se kundens behov och anpassa leveransen efter det. Din kommunikationsstil bör vara rak. För att passa in i teamet behöver du vara prestigelös och kunna hjälpa till om så behövs.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Senast 2019-12-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Iman Bagher, iman.bagher@randstad.se

Uppdragsgivare: Randstad Engineering

Ort: Västerås kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-20

Kontaktperson: Iman Bagher

Referens

201261284

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till