Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare Elkraft till Linxon jobb i Västerås på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare Elkraft till Linxon på Poolia

Projektledare Elkraft till Linxon

Poolia Västerås, Västmanlands län Heltid

Vill du bli del av ett snabbväxande internationellt bolag i en framtidsbransch?
Vi söker projektledare med ansvar för att driva nybyggnadsprojekt av nyckelfärdiga elkraftstationer. Vi genomför nu några av de största stationsprojekten i Sverige. Våra större kunder är Svenska kraftnät, Ellevio, Vattenfall och EON och vi arbetar med stora uppdrag i Värtan, Skanstull och Hall.

Om Linxon

Linxon samägs av SNC Lavalin och ABB Hitachi Power Grids. Linxon levererar nyckelfärdiga transformatorstationer och fördelningsstationer för att stödja kraftnätet och bidra till energiomställningen samt transportlösningar. Linxons helhetsåtagande inkluderar projektering och konstruktion av elanläggning och byggarbeten, inköp av material, montage, mark- och byggarbeten, projektledning, idrifttagning samt support under garantitiden. Linxon har verksamhet i Europa, Asien, Mellanöstern och Nordamerika.

Rollbeskrivning

Projektledaren har det övergripande ansvaret för att projekten levereras i tid, enligt budget och med hög kundnöjdhet. Du är ”VD” för ditt projekt och ansvarig för projektet gentemot våra kunder och för att driva projektet tillsammans med ditt team. Med stöd av ditt team kommer du att vara ansvarig för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering för att säkerställa projektens genomförande vad gäller kvalitet, tid och ekonomi. Förhandlingar både med kund och leverantörer är en viktig del av arbetet. Att miljö, risk och säkerhetsarbetet säkerställs i alla led är viktigt i denna roll. Till din hjälp finns ett starkt team med byggprojektledare, teknikansvariga, installationsexperter, konstruktörer, idrifttagare och projektcontroller.

Organisation

Rollen rapporterar till Director of Operations och du ingår i ett växande team i Sverige med 45 medarbetare. Linxon driver projekt runt om i Sverige och rollen innebär en del resor.

Kvalifikationer

För rollen behövs en eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad eller elkraft. Du har erfarenhet av att leda större nyckelfärdiga leveransprojekt inom mark och anläggning, ställverk eller andra infrastrukturprojekt. Meriterande om du har arbetat med våra kunder.
Som person är du en naturlig ledare, självgående, prestigelös och kvalitetsinriktad. Du kommunicerar väl på engelska i tal och skrift.

Placering

Linxons kontor i Västerås. Möjligheten att ansluta sig till Linxons Work from home-concept samt att flera av våra projekt ligger i Stockholmsområdet möjliggör även ett boende i Stockholmsområdet.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 

Rekommenderade jobb

Projektledare Elkraft till Linxon
Poolia Västerås Heltid
Byggprojektledare mark och anläggning till Linxon
Poolia Västerås Heltidsanställd
Byggprojektledare mark och anläggning till Linxon
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60214