Jobbet Projektledare elkraft - Elbogen Electric AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare elkraft - Elbogen Electric AB publicerad av Elbogen

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Som Projektledare inom Elkraft blir du budget- och resultatansvarig för att driva projekt för elektriska kopplingsutrustningar och kraftentreprenader inom låg- och mellanspänning (0,4 kV-24 kV). Dina kunder finns inom industri, bygg, elinstallation, kraft-/energibolag, kommuner, landsting, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare i främst Skåne. Du blir placerad på vårt huvudkontor i Malmö.


Dina arbetsuppgifter:

 • Som projektledare inom affärsområdet Entreprenad är du ansvarig mot kund att planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan.
 • Du har täta interna kontakter på företaget med konstruktion, produktion, inköp, montage på fabrik, logistik för att säkra leveransen till kund. Du bevakar att montage och installation hos kund håller högsta kvalité inför slutbesiktning.
 • Upphandling och inköp av produkter och tjänster av underleverantörer är en annan viktig uppgift du har. Kalkylera, offerera ÄTA ingår också i tjänsten.
 • Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten.
 • Vi förutsätter att du har kunskaper inom entreprenadjuridik.
 • Du ansvarar för dokumentation och att upprätta och följa kvalitets- och arbetsmiljöplaner. 
 • Du rapporterar till projektchefen.

Kandidatprofil

Din bakgrund/personlighet:

 • Du har erfarenhet av projektledning av elkraftsanläggningar, kraft- eller elinstallationsentreprenader. Har du varit projektledare inom industrin/leverantörsledet och drivit projekt inom kraft-, styr och regler-produkter alt ventilationsprodukter är även det en intressant bakgrund.
 • Du gillar att vara "spindeln i nätet" och att få leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar du goda relationer såväl internt som externt.
 • Goda datakunskaper är ett krav. Elbogen Electric arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics AX där kalkylering, produktion, projektledning, inköp, ekonomi och fakturering ingår.
 • Några utmärkande drag för din personlighet är: drivande, resultatfokuserad, kundorienterad, ekonomiskt intresserad, strukturerad, serviceinriktad och ansvarsfull. Du är tydlig i din kommunikation med omgivningen.


Vi erbjuder:

 • Vår verksamhet präglas av våra grundläggande värderingar som Öppenhet, Kvalitet och Ansvar och vi hoppas att du vill vara med på vår resa att utveckla företaget inom affärsområdet entreprenad. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.


Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.


Välkommen att söka! Urval sker löpande.


Om företaget

Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution och automatisering. Vi har kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation. Vi erbjuder produkter, tjänster och service allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har ca hundra anställda.


Sökord: projektledare, projektör, installationssamordnare, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, serviceledare, servicechef, avdelningschef, arbetschef, konsult, entreprenad, service, el, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, industri, bygg, ställverk, centraler, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag, kontrollskåp

Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till