SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Projektledare EL på Bravida Sverige AB

Projektledare EL

Bravida Sverige AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi är teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi Projektledare till EL Kista Entreprenad 4133

Om tjänsten

I rollen som projektledare på Bravida kommer du ha helhetsansvaret i projektet och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Arbeta med vårt digitala projektledarverktyg i Dalux
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse för affären.

Tjänsten är placerad i EL Kista Entreprenad 4133 och du rapporterar löpande till avdelningschefen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst Fem års erfarenhet från projektledning inom bygg/installation. Du bör ha genomfört minst ett projekt från start till slut samt ha erfarenhet från att leda yrkesarbetare ute i projekt. Det är ett krav att du har teknisk kunskap inom El, kunskap om entreprenadjuridik och ekonomi.

Det är meriterande om du har drivit stora projekt. Vidare har du erfarenhet av projektadministration och projektdokumentering, kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du som person har ett starkt driv, är engagerad och affärsmässig i din yrkesroll. Det är viktigt att du är van att arbeta under tidspress, är strukturerad, stresstålig och lösningsorienterad. Vidare ser vi att du är kommunikativ, nyfiken och flexibel då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.

Vårt erbjudande

Bravida, är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

På Bravida arbetar vi som ett team och det innebär att vi också tar hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch, tjänstebil och möjlighet att hyra fjällstuga. Utöver detta är din utveckling viktig för oss och därför satsar vi på interna utbildningar via Bravidaskolan som öppnar upp nya vägar för dig och dina kollegor. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 1 april 2023

Passar du in på profilen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 8051