SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare EL jobb i på Bravida Sverige

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Projektledare EL på Bravida Sverige

Projektledare EL

Bravida Sverige Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi projektledare inom EL som vill vara med och bygga upp installation i Uppland

Om tjänsten

I rollen som projektledare på Bravida kommer du ha helhetsansvaret i projektet och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Arbeta med vårt digitala projektledarverktyg i Dalux
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse för affären.
Tjänsten är placerad i Uppsala och du rapporterar löpande till avdelningschefen. Avdelningen har EL, Vent och VS i samma organisation, vilket skapar möjligheter att leverera en helhet och att få vara med i en nyskapad avdelning med ett härligt team.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst två års erfarenhet från projektledning inom bygg/installation. Du bör ha genomfört minst ett projekt från start till slut samt ha erfarenhet från att leda yrkesarbetare ute i projekt. Det är ett krav att du har teknisk kunskap inom El, kunskap om entreprenadjuridik och ekonomi.

Det är meriterande om du har drivit stora projekt. Vidare har du erfarenhet av projektadministration och projektdokumentering, kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du som person har ett starkt driv, är engagerad och affärsmässig i din yrkesroll. Det är viktigt att du är van att arbeta under tidspress, är strukturerad, stresstålig och lösningsorienterad. Vidare ser vi att du är kommunikativ, nyfiken och flexibel då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.

Vårt erbjudande

Bravida, är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

På Bravida arbetar vi som ett team och det innebär att vi också tar hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch, tjänstebil och möjlighet att hyra fjällstuga. Utöver detta är din utveckling viktig för oss och därför satsar vi på interna utbildningar via Bravidaskolan som öppnar upp nya vägar för dig och dina kollegor. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2022-12-03

Passar du in på profilen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 53610c700f944e599bd6a5b191335921