Jobbet Projektledare el/elkraft har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare el/elkraft publicerad av FMR - Din HR-Partner

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Eitech är ett ansvarstagande lag av specialister inom elteknik som idag består av närmare 1 200 medarbetare, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Sedan januari 2018 är Eitech en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med närmare 70 000 anställda runtom i världen. Vi söker nu dig som vill bidra med innovativa eller beprövade tekniska lösningar för våra kunder samt samhällets utveckling. www.eitech.se/jobb

Eitech är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter till påverkan samt fokus på installation och teknisk utveckling inom el. Inom elteknik arbetar vi över samtliga spännings- och specialistområden samt erbjuder projekt av olika storlekar och former. I våra uppdrag mobiliserar vi gärna kompetenser och resurser i hela Sverige, för att på bästa sätt utveckla medarbetaren och verksamheten samt optimera kundnyttan. 

Eitechs kontor i Södertälje/Stockholm omfattar idag 10 medarbetare med spetskompetens inom industriel och elkraft.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill ha ett självständigt och utmanande arbete som projektledare inom Elentreprenader. Vår verksamhet bygger till stor del på projekt där du som projektledare har en mycket viktig och spännande roll. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för dina projekt och sköter kontakt med kund/beställare, entreprenörer och medarbetare. Som projektledare ansvarar du för att dina projekt följer standard för kvalitet-, miljö-, skydds-, och säkerhetsfrågor.
I ditt uppdrag ser du till att så väl ekonomiska som produktmässiga mål uppnås. Du ansvarar för projektens budget, att prognoser läggs i tid och att projektuppföljning kontinuerligt genomförs. Du samarbetar du med övriga kolleger på enheten och bidrar till ett positivt och öppet klimat med högt i tak. Tjänsten är på heltid.

Kompetensprofil
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en längre arbetslivserfarenhet där du arbetat minst 5 år som projektledare (Eller minst 10 år som ledandemontör). Du har övergripande förståelse för projektekonomi och vad som skapar lönsamhet i projekt. Du som söker har gedigen erfarenhet från elentreprenadbranschen och arbetar idag med projektledning. För att passa i denna roll är du en ansvarstagande person som har ett strukturerat arbetssätt, en pedagogisk förmåga och som har lätt att kommunicera och skapa goda relationer med beställare, konsulter, leverantörer och medarbetare. Du slutför dina åtaganden och är van att fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Vi förutsätter även att du är prestationsinriktad, stresstålig och drivs av affären.
  
Vi ser att du har en elutbildning och gärna en påbyggnadsutbildning inom exempelvis elteknik, projektekonomi och projektledning ihop med relevant arbetslivserfarenhet. Du har god nivå i svenska och engelska i tal och skrift och är väl bevandrad i entreprenadjuridik. 
 
Vi erbjuder
Du blir en del av en självständig och stabil affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i Vinci Energies globala koncern. Här levererar vi dagligen innovativa lösningar inom elteknik till våra kunder. Du blir en del av en affärsenhet som värdesätter öppenhet, samarbete och innovativa idéer. Eitechs företagskultur präglas av att vara både platt och prestigelös, vilket innebär att alla pratar med alla oavsett titlar.
Ansökan
Låter det intressant?  I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

937_GS_FMR

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till